FOLLOW US: facebook twitter

Η αξία του να προσφέρεις ζωή: Πρώτη αιμοδοσία για το 7ο δημοτικό σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 08-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου Πύργου. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου στο χώρο του σχολείου από τις 17.00 έως τις 20.00.

Λίγες μέρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 10 Απριλίου ο σύλλογος καλεί γονείς και παιδιά του σχολείου αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί να παρακολουθήσει μια ενημερωτική ομιλία με θέμα “Η αιμοδοσία και τα οφέλη της & Μικρόβια και τρόποι αντιμετώπισής τους”. Η ενημέρωση θα γίνει από τον σταθμό αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου σε συνεργασία με τους ιατρικούς επισκέπτες του νοσοκομείου με αφορμή την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία.

Στόχος όλων αυτών των δράσεων, όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου Πύργου κ. Γιώργος Πισιμίσης είναι “αφενός τα παιδιά μας να μάθουν από μικρή ηλικία την σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και να το κάνουν τρόπο ζωής μεγαλώνοντας, αφετέρου να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας  και να βοηθήσουμε στις ανάγκες της τράπεζας αίματος του νοσοκομείου Πύργου”. Τέλος, ο κ. Πισιμίσης καλεί όλους τους γονείς, τους εθελοντές αιμοδότες και όσους θέλουν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την πρώτη αυτή προσπάθεια του συλλόγου να δώσουν το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία της ερχόμενης Κυριακής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος