FOLLOW US: facebook twitter

Απόφαση Δημιουργίας-Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Η Σβίγκου Αθανασία με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Ημερομηνία: 04-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83589″ img_size=”full”][vc_column_text]Όταν  προτεραιότητα ζωής, είναι η στήριξη του συνανθρώπου μας , τότε η ελπίδα μιας πιο δίκαιης κοινωνίας  θα είναι στόχος πρωτεύουσας σημασίας για την λειτουργία του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Αθανασία Σβίγκου, με τη συμμετοχή της σε αυτή την προσπάθεια, με την συμμετοχή της στον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας», θα συμβάλλει καθοριστικά  στην βασική αρχή μας. Δήμος για όλους τους συνανθρώπους μας.

“Είμαι η Αθανασία Σβίγκου του Παναγιώτη και της Αμαλίας, από την Κυλλήνη. Οι μεγαλύτεροι στην ηλικία με γνωρίζετε ως η κόρη του Πανάγου.

Γεννήθηκα στη Γερμανία το 1972, μεγάλωσα στην Αγ. Παρασκευή Αττικής και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια κατοικώ μόνιμα στο τόπο καταγωγής μου στην Κυλλήνη.

Η ενασχόληση μου με τους Προσκόπους, από τα παιδικά μου χρόνια, με έφερε κοντά με την ιδέα της προσφοράς στον άνθρωπο και με την κοινή δράση.

Η επαγγελματική μου ταυτότητα είναι κοινωνική  φροντιστής, με κύρια ενασχόληση μου τη φροντίδα παιδιών. Έχω εργαστεί στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Κυλλήνη καθώς και στην Ανοιχτή Αγκαλιά, στο Κορωπί Αττικής.

Είναι πεποίθηση μου ότι τα προβλήματα και η βελτίωση της καθημερινότητας μας απαιτούν δράση από ανθρώπους που σε κάποια στιγμή της ζωής τους πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν. Συμμετέχω λοιπόν στο συνδυασμό του κ. Παναγιωτόπουλου Γεώργιου, στην «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», καθώς για εμένα αυτή η στιγμή έφτασε. Ο στόχος μου είναι η προσφορά. Αυτό γνωρίζω καλά και αυτό μπορώ να κάνω.

Με εκτίμηση προς όλους

Σβίγκου Αθανασία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με το συνδυασμό

«Απόφαση Δημιουργίας»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot