FOLLOW US: facebook twitter

Η Ανδραβίδα προετοιμάζεται για την 3η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Ημερομηνία: 24-07-2023 | Συντάκτης:

Την επόμενη Πέμπτη 3 Αυγούστου στην κεντρική αγορά με πολλά events από τον Εμπορικό Σύλλογο και μεγάλες εκπτώσεις από τα εμπορικά καταστήματα


Την 3η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην αγορά της Ανδραβίδας, μια μεγάλη γιορτή που έχει πλέον γίνει θεσμός για τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας στην επόμενη Πέμπτη 3 Αυγούστου, ώρα έναρξης στις 9 μμ. Την Λευκή Νύχτα συνδιοργανώνουν ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ν . Ηλείας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά  στον κεντρικό δρόμο της αγοράς της Ανδραβίδας γεμάτη εκπλήξεις, χορό,καλή μουσικήμε το DJ AVRA,δροσιστικά ποτά,  αναψυκτικά και πολλά κεράσματα και φυσικά μεγάλες εκπτώσεις!

Τα καταστήματα της αγοράς της Ανδραβίδας προετοιμάζονται ήδη γι αυτήν την μεγάλη γιορτή της πόλης, που έχει σαν στόχο τη στήριξη των επαγγελματιών και την τοπική οικονομία, στέλνοντας το μήνυμα «στηρίξτε την τοπική αγορά – ψωνίστε από τα καταστήματα της περιοχής σας- και μάλιστα σε περίοδο εκπτώσεων όπου υπάρχουν πολύ καλές τιμές, προσφορές και ποιοτικά προϊόντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος