FOLLOW US: facebook twitter

Halloween στο ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ!

Ημερομηνία: 09-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μια ατμοσφαιρική, επιβλητική εμπειρία με ένα spookyShow, πειραματισμό με ιδιαίτερα υλικά και περιήγηση στα ολοκαίνουργια εργαστήρια των ειδικοτήτων ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, ήρθε στον Πύργο, στο ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ και προκάλεσε  ανατριχίλες!!Μακιγιάζ, χτενίσματα, φαγητά και γλυκά περίμεναννα μας βάλουν στο κλίμα της ημέρας!

Η νύχτα του Halloweenήταν προ των πυλών. Ζουμερές κολοκύθες, λαχταριστά ζαχαρωτά, μυρωδάτα λαχανικά, αλλά και πούδρες, σκιές, make-up και πολλά-πολλά ακόμα υλικά, την περίοδο του Halloween, αλλάζουν μορφή και μετατρέπονται σε κάποια από τα πιο τρομακτικά πλάσματα που ξέρουμε.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ, μαγεμένοι προσεφέραν μια ανατριχιαστική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα ομορφιάς και γεύσης που έκοψε την ανάσα. Ανακαλύψτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο τους μαγεμένους πάγκους, δείτε τους αλχημιστές σπουδαστές μας να δημιουργούν φοβερά φίλτρα, να μεταμορφώνονται και να παρουσιάζουν μοναδικές δημιουργίες. 

Μπείτε στον ρόλο, προσέξτε την ομίχλη που κρύβει τα φοβερά φαντάσματα και ανακαλύψτε την ομορφιά και τις γαστρονομία πίσω από τις τρομερές παραδόσεις και τους θρύλους του Halloweenόπως μόνο στο ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ παρουσιάσαμε την εβδομάδα 30/10-3/11/2023!

Εσείς τί επιλέγετε;;; Φάρσα ή κέρασμα;

Εμείς επιλέγουμε #epaggelmasimera στο ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot