FOLLOW US: facebook twitter

Γυναίκες από την Ηλεία στην Πάτρα για το Pink the City

Ημερομηνία: 18-10-2024 | Συντάκτης:

Την Κυριακή για 12η χρονιά  ο μεγάλος συμβολικός περίπατος χιλιάδων γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Για 12η συνεχή χρονιά το Pink the City που διοργανώνει το Άλμα Ζωής, ετοιμάζεται να βάψει τη πόλη της Πάτρας ροζ και να στείλει το πάντα επίκαιρο μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Η Πρόληψη που δεν σταματά ποτέ είναι το κυρίαρχο μήνυμα του φετινού PINK THE CITY. Από τη νέα γενιά μέχρι και την τρίτη ηλικία καμία γυναίκα δεν πρέπει να παραμελεί τον προληπτικό της έλεγχο.

Κάθε χρόνο, η Πάτρα  βάφεται «ροζ», με το συμβολικό περίπατο και τα χαρακτηριστικά pink t-shirt που κατακλύζουν την πόλη κατά χιλιάδες, την προτελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου  Ο συμβολικός περίπατος των χιλιάδων γυναικών με τα ροζ t-shirt θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, ενώ στόχος και φέτος  είναι να κινητοποιηθούν ακόμη περισσότεροι  φίλοι  και φίλες να λάβουν μέρος στην δράση απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Ραντεβού στον συμβολικό περίπατο της Πάτρας PINK THE CITY, θα δώσουν και πολλές γυναίκες από την Ηλεία. Ήδη κάλεσμα έχουν απευθύνει από την προηγούμενη εβδομάδα  διάφοροι σύλλογοι μεταξύ των οποίων  οι Ενωμένοι Σύλλογοι Βουπρασίας καθώς και ο πολιτιστικός σύλλογος ενεργών γυναικών Εριφύλη Γαστούνης   που θα μεταβούν στην Πάτρα για ένα ιερό σκοπό και όπως αναφέρουν « Φοράμε το ροζ t-shirt και στέλνουμε το μήνυμα της ευαισθητοποίησης, της ενημέρωσης και της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού!!! Το #pinkthecity2024 έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η πρόληψη σώζει ζωές! Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι γυναικεία υπόθεση. Είναι υπόθεση όλων μας, χωρίς ποτέ  καμία διάκριση από όποια μεριά του προβλήματος και αν βρισκόμαστε. Όλοι ενωμένοι σε μια γροθιά»!


 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot