FOLLOW US: facebook twitter

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Στην ιταλική Σάσαρι η Καπαρέλη!

Ημερομηνία: 05-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”115101″ img_size=”full”][vc_column_text]Σπουδαία εξέλιξη στην ποδοσφαιρική καριέρα της Εύας Καπαρέλη, καθώς πήρε μεταγραφή στη δυνατή ιταλική ομάδα FC Sassari Torres Femminile, που έχει κατακτήσει επτά φορές το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. H 23 ετών Πυργιώτισσα μεσοεπιθετικός, από τον Πανηλειακό πήγε πρόπερσι στις Ελπίδες Καρδίτσας, στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, έπαιξε ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών και τώρα κάνει το άλμα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Εύα Καπαρέλη δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Σάσαρι: «Είμαι τόσο χαρούμενη που φτάνω στην Ιταλία και στη Σάσαρι Τόρες, σε έναν ιστορικό σύλλογο με τόσο βαριά φανέλα, με 7 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα Ιταλίας και 7 Σούπερ Καπ. Είναι μια ομάδα που θέλει πάντα να κερδίζει και μου αρέσει η φιλοσοφία των παιχνιδιών της. Θα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ αρχικά, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχω την ευκαιρία να μάθω τόσα πολλά σε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον. Με τη Σάσαρι Τόρες θέλω να πάρω το πρωτάθλημα και να φτάσω στην εθνική ομάδα».

Ο Πανηλειακός, η ομάδα που ανέδειξε την Καπαρέλη, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την 23χρονη μεσοεπιθετικό: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια επιθυμεί να συγχαρεί και να ευχηθεί κάθε επιτυχία στην πρώην αθλήτρια του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου της ομάδας μας, Εύα Καπαρέλη, για την σπουδαία μεταγραφή της στην FC Sassari Torres Femminile, μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του ιταλικού γυναικείου ποδοσφαίρου. Εύα, καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας σου και ευχόμαστε κάθε σου όνειρο και προσωπική φιλοδοξία να γίνει πραγματικότητα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot