FOLLOW US: facebook twitter

Γορτυνία & Ορεινή Μεσσηνία αυτή την φορά στο επίκεντρο!

Ημερομηνία: 12-11-2021 | Συντάκτης:

«Από άκρη σε άκρη» στην ΕΡΤ Πύργου με συνεντεύξεις και ειδήσεις

 

Σημαντικό και αυτή την φορά το περιεχόμενο για το: «Από άκρη σε άκρη» που φιλοξενεί η ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ στους 102.5fm. Η εκπομπή με ενημερωτικό χαρακτήρα έχει ως σκοπό να φιλοξενήσει με τη σειρά της τη φωνή της Επαρχίας Ολυμπίας και Τριφυλίας αλλά και της Ορεινής Μεσσηνίας ή της Γορτυνίας όπου και εκπέμπει η ΕΡΤ Πύργου. Με πληθυσμιακή κάλυψη 100.000 κατοίκων η νέα εκπομπή έχεις ως σκοπό και στόχο να φέρει την ΕΡΤ δίπλα στον πολίτη και του πιο ακριτικού χωριού της δυτικοκεντρικής Πελοποννήσου.

Στη δεύτερη εκπομπή φιλοξενήθηκαν στο μικρόφωνο της ΕΡΤ δύο σημαντικά πρόσωπα εκπροσωπώντας την Επαρχία Γορτυνίας και τη περιοχή της Άνω Μεσσηνίας. Για την Γορτυνία μίλησε ο Πρόεδρος της Πανγορτυνιακής Ένωσης κος Παναγιώτης Πλέσσιας, ενώ για την άνω Μεσσηνία ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ορεινής Μεσσηνίας κος Κωνσταντίνος Καράμπελας. Αμφότεροι δε, ενημέρωσαν για τα προβλήματα των δύο αυτών περιοχών αλλά και για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τον περασμένο Αύγουστο τη Γορτυνία.

Παναγιώτης Πλέσσιας

Τέλος, οι ακροατές ενημερώθηκαν για θέματα της Ολυμπίας και της Τριφυλίας που βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο. Η εκπομπή «Από άκρη σε άκρη» μεταδίδεται κάθε Πέμπτη από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι και φιλοξενείται από την ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ 102.5fm.

Κωνσταντίνος Καράμπελας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος