FOLLOW US: facebook twitter

Goalkeeper School Academy: Ο Δημήτρης Κυριακίδης στο Goalkeeping Summer Camp

Ημερομηνία: 24-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και προπονητής τερματοφυλάκων στις ηλικίες Κ16-Κ17 του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κυριακίδης, είναι ένας από τους «υψηλούς προσκεκλημένους» στο Goalkeeping Summer Camp του Ανδρέα Αντωνόπουλου, ιδιοκτήτη της Goalkeeper School Academy, που για πρώτη φορά φέτος διοργανώνει camp τερματοφυλάκων. Το camp θα διεξαχθεί 25-28 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Goalkeeper School Academy στο γήπεδο Μηλιτσόπουλου στη Μαραθιά. Ένα Camp που αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία καθώς δυο παρόμοιες διοργανώσεις του Ανδρέα Αντωνόπουλου με τους Παναγιώτη και Γιώργο Λαδά και Παναγιώτη Παναγούτσο πριν λίγα χρόνια, είχαν τύχει μεγάλης ανταπόκρισης και αποδοχής από το ηλειακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Στόχος του camp της Goalkeeper School Academy είναι οι προπονητές που θα έρθουν από μεγάλες ομάδες να προπονήσουν και να αξιολογήσουν τους τερματοφύλακες, ώστε κάποιο από αυτά τα παιδιά να πάει να δοκιμαστεί σε μεγάλες ελληνικές ομάδες και –ει δυνατόν- να μεταπηδήσει σε κάποιο μεγάλο κλαμπ.

Συνεπώς, ο Δημήτρης Κυριακίδης και οι άλλοι σπουδαίοι τερματοφύλακες που θα έρθουν στο camp, με την πολυετή εμπειρία τους θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους εκκολαπτόμενους τερματοφύλακες του Camp και θα τους αξιολογήσουν.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας τερματοφυλάκων του καταξιωμένου και κορυφαίου Ηλείου γκολκίπερ, Ανδρέα Αντωνόπουλου, έχει ως εξής:«Γεμάτο… αστέρες και τερματοφύλακες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι φέτος το Goalkeeping Summer Camp που θα διεξαχθεί 25 με 28 Ιουνίου στην Ηλεία! Μαζί μας θα βρίσκεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακίδης, και προπονητής τερματοφυλάκων της Κ16-Κ17 της ομάδας του ΠΑΟΚ, που με την εμπειρία και τις γνώσεις του είναι βέβαιο πως θα δώσει στους ταλαντούχους γκολκίπερς που θα λάβουν μέρος στο camp τα κατάλληλα εφόδια για τη μετέπειτα καριέρα τους. Με δίπλωμα UEFA B Goalkeeping ο Δημήτρης Κυριακίδης, αυτό το καλοκαίρι θα βρίσκεται κοντά μας για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και να αξιολογήσει τους τερματοφύλακες που θα πάρουν μέρος στο camp».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος