FOLLOW US: facebook twitter

Goalkeeper School Academy: Και ο Τζενάμο στο Goalkeeping Summer Camp

Ημερομηνία: 31-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά τον Δημήτρη Κυριακίδη, ένα ακόμα σπουδαίο όνομα θα βρίσκεται στο Goalkeeping Summer Camp που διοργανώνει ο καταξιωμένος Ηλείος τερματοφύλακας, Ανδρέας Αντωνόπουλος, και το οποίο θα διεξαχθεί στις 25-28 Ιουνίου στην Μαραθιά. Ο λόγος για τον έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας του Παναιτωλικού, Λουίτζι Τζενάμο, ο οποίος θα δώσει στους συμμετέχοντες τα κατάλληλα εφόδια και τις γνώσεις που χρειάζονται για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ παράλληλα θα αξιολογήσει τις ικανότητές τους.

Ο Τζενάμο κουβαλά μια βαριά ιστορία καθώς στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό, στην Μπέρνλι, στον Παναιτωλικό, στον Ατρόμητο, στη Λαμία και σε πολλές ακόμα ομάδες, ενώ ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί στην U19 του Ολυμπιακού, στον Παναιτωλικό, στη Λάρισα και στην Al-Faisaly FC της Σαουδικής Αραβίας.

Στόχος του camp της Goalkeeper School Academy είναι οι προπονητές που θα έρθουν από μεγάλες ομάδες να προπονήσουν και να αξιολογήσουν τους τερματοφύλακες, ώστε κάποιο από αυτά τα παιδιά να πάει να δοκιμαστεί σε μεγάλες ελληνικές ομάδες και να κάνει το άλμα σε κάποιο μεγάλο ελληνικό σύλλογο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot