FOLLOW US: facebook twitter

GNN 3on3 streetball Βασιλόπουλος στην κεντρική πλατεία Πύργου: Μονομαχίες και happenings στους τελικούς

Ημερομηνία: 25-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”66942″ img_size=”full”][vc_column_text]Μέχρι τις 1 το πρωί της Δευτέρας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων το GNN 3on3 streetball ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ που έγινε για 4 μέρες (από Πέμπτη έως Κυριακή) στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Οι φίλαθλοι δεν αποχώρησαν παρά το προχωρημένο της ώρας, αφού και οι τέσσερις τελικοί της διοργάνωσης ήταν συναρπαστικοί, ενώ δεν έλειψαν και τα happening, όπως χορευτικά, διαγωνισμός τρίποντων κ.α.

Μεγάλοι νικητές της διοργάνωσης ήσαν οι Αχαιώτες στην κατηγορία ΟΠΕΝ (νίκησαν στον τελικό τους GREEN VEG), οι BBC στην κατηγορία U-18 (νίκησαν στον τελικό τους OLYMPIANS MONSTERS), οι BASKET GAZ στην κατηγορία VETERANS  (νίκησαν στον τελικό τους NO NAME) και οι FANTASTIC FOUR στην κατηγορία U-15 (νίκησαν στον τελικό τους GREEK FREAKS).

Μετά την ολοκλήρωση των τελικών είχαμε τις απονομές στους νικητές, αλλά και σους φιναλίστ του τελικού, ενώ δεν έλειψε και η αναμνηστική φωτογραφία όλων όσων συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot