FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Παπανδρέου: “Θα σηκώσουμε πάλι τον ήλιο ψηλά”

Ημερομηνία: 05-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”151052″ img_size=”full”][vc_column_text]Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης της παράταξης έστειλε από τον Πύργο πριν λίγο ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ 

Ρεπορτάζ Ελένη Παπαδοπούλου

Μήνυμα ενότητας με στόχο την συσπείρωση στην παράταξη του Κινήματος Αλλαγής όλων των πολιτικών δυνάμεων του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, έστειλε από το κατάμεστο από κόσμο θεματικό Πάρκο Ξυστρή ο πρώην Πρωθυπουργός και υποψήφιος πλέον για την αρχηγία του ΚΙΝΆΛ Γιώργος Παπανδρέου που ξεκίνησε απόψε από τον Πύργο και την Δυτική Ελλάδα την προεκλογική του εκστρατεία, κάνοντας μια καθαρά αρχηγική εμφάνιση.

“Θα πιάσουμε το νήμα από κει που το άφησε η Φώφη Γεννηματά” υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του, τονίζοντας με έμφαση εν μέσω χειροκροτημάτων και σηκώνοντας το “γάντι” που του πέταξε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Σάκης Γιατράς ότι “ τον ήλιο θα τον σηκώσουμε πάλι ψηλά”!

Χαρακτήρισε τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος ως “ ιερή εθνική αποστολή και εθνική προσπάθεια για να ξεκινήσουμε έναν αγώνα που θα αλλάξει ριζικά το μέλλον της χώρας. Ερχόμαστε για να ξανακάνουμε την παράταξη δυνατή, να ανατρέψουμε την σημερινή κατάσταση αδράνειας που έχει καθηλώσει την ελληνική κοινωνία”. Άφησε δε να εννοηθεί ότι εφόσον ο ίδιος εκλεγεί πρόεδρος, δεν θα προχωρήσει σε συνεργασίες ούτε με την ΝΔ ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι “εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε δεκανίκι κανενός, μπορεί να πληρώσαμε το κόστος, ήταν όμως το κόστος της συνέπειάς μας. Αψηφήσαμε το πολιτικό κόστος για να μην χρεοκοπήσει η χώρα”.

Τον Γιώργο Παπανδρέου προλόγισε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος επισημαίνοντας ότι “σύντροφε Γιώργο σε καλωσορίζουμε εδώ στην ξεχασμένη και εγκαταλελειμμένη Ηλεία που δεν έχει νοσοκομεία, δεν έχει δρόμο, δεν έχει πλέον Πανεπιστήμια”, ενώ εκθείασε τις προοδευτικές του όπως είπε ιδέες εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το Κίνημα Αλλαγής θα γίνει ξανά η μεγάλη δυνατή παράταξη που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε χαιρετισμός του Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Ηλείας Σάκη Γιατρά που δήλωσε συγκινημένος καθώς μέσα στην αίθουσα του Πάρκου Ξυστρή διέκρινε όπως είπε όλους τους παλιούς του συντρόφους καθώς ο ίδιος από το 1973 μέχρι σήμερα είναι ΠΑΣΟΚ και δεν άλλαξε πορεία ούτε για μια μέρα. Ζήτησε δε από τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει στο μέλλον σε πολιτικές συνεργασίες γιατί ο λαός πρέπει να ξέρει. Πριν από την έναρξη της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου όλοι οι παρευρισκόμενοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της πρόεδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφής Γεννηματά.

Στην ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μ. Κατρίνης, ο πρώην βουλευτής Γ. Κουτσούκος, οι δήμαρχοι Πύργου Τ. Αντωνακόπουλος, Ήλιδας Γ. Λυμπέρης, Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος, ο πρώην περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πολλά κομματικά στελέχη και φίλοι της παράταξης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”151058,151059,151057,151056,151055,151054,151053,151051,151050,151049,151048″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot