FOLLOW US: facebook twitter

Γιάννης Βαρελάς – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ημερομηνία: 05-10-2023 | Συντάκτης:

Είναι λογικό πριν τις κάλπες να συστήνεται ο κάθε υποψήφιος στους πολίτες, γιατί αυτοί έχουν τον τελευταίο & κύριο λόγο της επιλογής.

Ας συστηθούμε.

Ονομάζομαι Βαρελάς Ιωάννης και είμαι Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου , στο πλευρό του Δημάρχου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.

Είμαι απόφοιτος Ανθρωπιστικών Σπουδών και είμαι Υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης των πολιτικών & ποινικών Δικαστηρίων.

Με αυτή την ιδιότητα έχω  διατελέσει πρόεδρος Δικαστικών υπαλλήλων Ηλείας, μέλος του Δ.Σ της ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος  στη θέση του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων και μέλος της ΑΔΕΔΥ.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση είχα την τιμή να διατελέσω Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Ωλένης. Επίσης   έχω διατελέσει  στο Διευρυμένο Δήμο Πύργου  Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πύργου , Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου . Είμαι παντρεμένος με την Κλεοπάτρα Αλτάνη που διατηρεί επιχείρηση ασφαλιστικών υπηρεσιών στον Πύργο και έχουμε δυο παιδιά.Οι εκλογές που θα γίνουν σε λίγες μέρες, είναι η αρχή μιας ευρύτερης συμφωνίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων για τον τόπο που ζούμε.Το μήνυμα της ενότητας για μια πόλη που ουσιαστικά κάνει τώρα την εκκίνησή της, έχει σταλεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κοινότητα, σε κάθε σπίτι του Δήμου μας. Μαζί πετύχαμε πολλά , πάντα απέναντι από τα συμφέροντα και τις προσωπικές στρατηγικές και την λαικίστικη ρητορική. Τώρα δίνουμε το χέρι στην κοινωνία του Πύργου και των χωριών μας . Σφίγγουμε τα χέρια και δημιουργούμε μια σταθερά με το μέλλον μας. Το μέλλον μας είναι οι συνδημότες μας.Είναι εκείνα τα πρόσωπα που αγωνιούν για ένα δυνατό Δήμο Πύργου. Για μια αυτοδιοικητική ανάταση ώστε να συνεχίσουμε ν αλλάζουμε , με πρόγραμμα και έργα τον τόπο μας. Ήρθε η ώρα της αλήθειας . Ο κόσμος πάντα βλέπει την αλήθεια. Βλέπει την καθαρή στάση και πρόταση, αλλά κυρίως βλέπει το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας. Στη νέα θητεία πάμε όλοι μαζί. 

Στην νέα νίκη επιβεβαιώνεται η σχέση ειλικρίνειας μαζί σας .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot