FOLLOW US: facebook twitter

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Ημερομηνία: 21-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων και περίοπτη θέση ανάμεσα στα εκθέματα θα καταλάβει λίγες μέρες μετά τις Ευρωεκλογές η πενθήμερη εβδομαδιαία εργασία. Σπουδαίο στοιχείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, θα εκτίθεται πλάι στην οκτάωρη ημερήσια απασχόληση, στο μουσείο της μετά-μνημονιακής Ελλάδας.

Όμως και ολόκληρη η χώρα δικαιούται μια θέση σε κάποιο εξαιρετικής σημασίας μουσείο παγκόσμιας  πολιτικής κληρονομιάς, καθώς είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο, το οποίο ενώ έχει απαγκιστρωθεί  από τα μνημόνια εφαρμόζει με ιδιαίτερο ζήλο τα σκληρότερα μνημονιακά μέτρα!

Από την 1η Ιουλίου, λοιπόν, αφού ο «σοφός λαός» όπως λένε οι γραμματιζούμενοι θα έχει ασκήσει το…. υποχρεωτικό δικαίωμά συμμετοχής στις Ευρωεκλογές επιλέγοντας ποιος θα τον εκπροσωπήσει στην Ευρώπη και θα έχει στείλει εκλογικό μήνυμα -ευανάγνωστο ή δυσανάγνωστο- , θα κληθεί να  μεταβολίσει το νέο μέτρο της εξαήμερης εβδομαδιαίας εργασίας.

Πρόκειται για το τρίτο μέτρο στο πλαίσιο της «κανονικότητας» και της «ανάπτυξης», από τους εργασιακούς νόμους της κυβέρνησης… 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot