FOLLOW US: facebook twitter

Με Μαραβέγια ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στη Σπιάντζα

Ημερομηνία: 13-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Σε… κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε για δύο ημέρες η παραλία της Σπιάντζας, καθώς αποτέλεσε τόπο επιλογής του βραβευμένου με «Χρυσό Φοίνικα» σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου για να γυριστούν σκηνές της νέας του ταινίας με τίτλο «Οι πιο άγριες μέρες μας», η οποία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το 2024.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη και ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην παραλία της Σπιάντζας με την παρουσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Κωστή Μαραβέγια και με τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πύργου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παραγωγής, καθώς η βασική σκηνή που γυρίστηκε, ήταν γαμήλιο γλέντι.

Όπως τόνισε στην «Πρωινή» ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών Σπιάντζας, Γιώργος Μπρης, ήταν μια θετική εξέλιξη γιατί η περιοχή κερδίζει επιπλέον προβολή, ενώ υπήρξε και οικονομικό όφελος από τα διήμερα γυρίσματα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη και γενικότερα τους συντελεστές της ταινίας για την επιλογή τους να έρθουν στη Σπιάντζα, διότι η συνεργασία με τον τοπικό πληθυσμό ήταν άψογη. Στα γυρίσματα συμμετείχαν αρκετοί από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου, ενώ η παραγωγή επέλεξε να συνεργαστεί με τοπικές επιχειρήσεις για πράγματα που χρειάστηκαν σχετικά με την ταινία. Όλοι εδώ οι οικιστές βοηθήσαμε στο να εξελιχθούν ομαλά τα γυρίσματα και να είναι επιτυχημένα. Πλέον ανυπομονούμε να δούμε την ταινία στον κινηματογράφο το 2024!» τόνισε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot