FOLLOW US: facebook twitter

«Για να τα καταφέρουμε παίρνουμε δουλειά στο σπίτι!»

Ημερομηνία: 13-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ενίσχυση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας με προσωπικό ζητούν οι Δικαστικοί Υπάλληλοι

  • Λειτουργεί με τους μισούς Δικαστικούς Υπαλλήλους

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Στα όρια τους βρίσκονται οι Δικαστικοί Υπάλληλοι του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας που την τελευταία δεκαετία λειτουργούν με το μισό προσωπικό. Οι ελλείψεις είναι μεγάλες με αποτέλεσμα οι δικαστικοί υπάλληλοι να είναι επιφορτισμένοι με τεράστιο όγκο δουλειάς και μάλιστα για να ανταπεξέλθουν, αναγκάζονται να παίρνουν και δουλειά στο σπίτι!

«Η κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στα Δικαστήρια Αμαλιάδας είναι πολύ δύσκολη» επισημαίνει ο πρόεδρος Δικαστικών Υπαλλήλων περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας Γιάννης Βασιλόπουλος εξηγώντας πως έχουν απομείνει οι μισοί υπάλληλοι και πλέον η λειτουργία είναι δυσχερής. «Από 61 άτομα που υπήρχαν έχουν μείνει 32 και όπως γίνεται αντιληπτό οι δυσκολίες είναι μεγάλες και πολλές. Οι συνάδελφοι με σοβαρή προσπάθεια καταφέρνουν με κόπο να βγάλουν την απαιτητική δουλειά παίρνοντας καθημερινά δουλειά για το σπίτι! Το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας εξυπηρετεί γεωγραφικά μια πολύ μεγάλη περιοχή, έχει όλο τον Κάμπο μέχρι και την Βάρδα και ο όγκος δουλειάς όλων μας είναι πολύ μεγάλος».

Όπως εξηγεί, η ενίσχυση του Πρωτοδικείου με προσωπικό είναι αναγκαία και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία του με το υπάρχον προσωπικό γιατί όλοι τους έχουν φτάσει στα όρια τους. «Με 32 δικαστικούς υπαλλήλους δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και λύση σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που αναγκαζόμαστε να κάνουμε παίρνοντας δουλειά στο σπίτι. Ζητάμε λοιπόν άμεσα να ενισχυθούμε» κατέληξε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος