FOLLOW US: facebook twitter

«Για ένα δήμο που μας αξίζει…»

Ημερομηνία: 27-09-2023 | Συντάκτης:

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΗΛΙΔΑ 36» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝΝΑ ΚΟΡΤΕΣΗ

«Στόχος είναι ένας δήμος φιλικός προς όλους, προσβάσιμος από όλους και πάνω από όλα πρότυπο». Με αυτά τα λόγια η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Ήλιδα 36» Άννα Κορτέση, έδωσε το δικό της στίγμα για το πως η ίδια, ο επικεφαλής της παράταξης στην οποία μετέχει και τα μέλη αυτής επιθυμούν να δουν το δήμο από εδώ και πέρα.

«Πρωταρχικός στόχος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «είναι η έναρξη έργων που στόχο θα έχουν να μετατρέψουν το δήμο σε ένα τόπο κατάλληλο και ισότιμο για τα άτομα με αναπηρία, δείχνοντάς τους με αυτό τον τρόπο την έμπρακτη στήριξή μας με υποδομές που θα μηδενίζουν το χάσμα από τους άλλους πολίτες».

Με σύνθημα «όλοι είμαστε ίσοι», η κ. Κορτέση υπογραμμίζει πώς θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις που να διευκολύνουν την κίνηση και εξυπηρέτηση των ΑμεΑ σε όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου, να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες θέσεις στάθμευσης με την ειδική μπλε οριοθέτηση στο οδόστρωμα, να υπάρχει αυστηρός έλεγχος για την αποτροπή στάθμευσης άλλων οχημάτων, να υπάρχει συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να επιλύονται θέματα καθημερινότητας, να γίνεται χρήση προγραμμάτων και πληθώρα ακόμα δράσεων που στόχο θα έχουν τη βοήθεια των ατόμων αυτών.

«Για εμάς κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μπορεί να κινηθεί ελεύθερος στην πόλη του και αυτό σκοπεύουμε να πετύχουμε. Επιθυμούμε ο κόσμος να δείξει εμπιστοσύνη και στήριξη στο πρόγραμμά μας, να μας δώσει ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή και δεσμευόμαστε να φέρουμε την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα προκειμένου η πόλη της Αμαλιάδας και ο δήμος Ήλιδας να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Όλοι θα αγωνιστούμε για ένα δήμο που μας αξίζει…», κατέληξε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot