FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Πήρε Ντεβενέζο, συνεχίζει ο Σκαλτσάς

Ημερομηνία: 28-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95630″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πάρη Ντεβενέζου και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σκαλτσά.

Πάρης Ντεβενέζος (38 ετών, φόργουορντ με ύψος 1.90 μ.) πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ στη Γ.Ε.Π. Ίφιτος και επέστρεψε τις τελευταίες σεζόν στην ομάδα του Πύργου πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ1 ΕΣΚΑΗ τη σεζόν 2017/18 και την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑΗ.

Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος αθλητής έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Adriatico Ancona, Fortitudo Roma, Άμιλλα Περιστερίου, Α.Ο. Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας και Γ.Α.Σ. Πανηλειακού.

Ο Γιάννη Σκαλτσάς (25 ετών, πάουερ φόργουορντ-σέντερ), επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, συμφώνησε να παραμείνει και θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα για μία ακόμη σεζόν. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ψηλόσωμος μπασκετμπολίστας κατέγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 4,7 πόντους ανά αγώνα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot