FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Οι οδηγίες για την επιστροφή στις προπονήσεις

Ημερομηνία: 25-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής ανακοίνωσε την επανέναρξη των προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων, για παιδιά – αθλητές άνω των 13 ετών (γεν. μέχρι 31/12/2007).

Όπως αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωσή της «ήδη, την Παρασκευή το βράδυ, η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση και πλέον περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος λειτουργίας του σταδίου για τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να γνωστοποιηθούν οι ακριβείς μέρες και ώρες των προπονήσεων. Φυσικά, όλες οι προπονήσεις θα διεξάγονται με σεβασμό στις οδηγίες των υπευθύνων και στα πρωτόκολλα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων με τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο επανεκκίνησης των προπονήσεων, η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής ενημερώνει ότι:

1. Για να έχουν δικαίωμα προπόνησης, οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο το απαραίτητο Ιατρικό Πιστοποιητικό που θα τους παρέχει ο γιατρός τους.

2. Η προσέλευση/αποχώρηση προς/από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνεται από μία μόνο είσοδο/έξοδο, η οποία θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης των εγκαταστάσεων.

3. Ο φύλακας θα επιτρέπει την είσοδο μόνο στους αθλητές, προπονητές και τεχνικό προσωπικό που έχει προβλεφθεί.

4. Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχομένων/εξερχομένων το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου και εξόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων και θα υπογράφεται από όλους τους εισερχόμενους/εξερχόμενους στην αθλητική εγκατάσταση.

5. Μέσα στο χώρο του γηπέδου δεν θα υπάρχει κανένα άλλο άτομο κατά την ώρα της προπόνησης, ούτε καν στο χώρο της κερκίδας.

6. Θα υπάρχει αντισηπτικό για τον απαραίτητο καθαρισμό των χεριών.

7. Το υλικό της ομάδας που θα χρησιμοποιείται στις προπονήσεις (π.χ. μπάλες), θα απολυμαίνεται με αντισηπτικό μετά από κάθε προπόνηση.

8. Οι προπονήσεις σε αυτή τη φάση θα είναι ατομικές, δεν θα υπάρχουν επαφές κατά την προπόνηση και οι αθλητές που τελειώνουν δεν θα έρχονται σε επαφή με τους επόμενους.

9. Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων και οποιουδήποτε άλλου χώρου εκτός της τουαλέτας.

10. Τα αντικείμενα που θα έχει μαζί του κάθε αθλητής είναι αυστηρώς προσωπικά και θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία από τον κάθε αθλητή, που θα απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον δύο (2) μέτρα.

11. Αν κάποιος αθλητής νοιώσει αδιαθεσία παρακαλείται να ενημερώσει και να μην παρευρεθεί στο γήπεδο.

12. Λόγω των αριθμητικών περιορισμών που ισχύουν, οι αθλητές θα συμμετέχουν σε συγκεκριμένα γκρουπ για τα οποία θα ενημερωθούν από τον προπονητή της ομάδας.

Με μεγάλη χαρά, αλλά και υπευθυνότητα, η Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει και πάλι τα παιδιά της στο παρκέ για να κάνουν αυτό που τόσο αγαπούν και που τόσο έλειψε σε όλους μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος