FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Επέστρεψαν Μυλωνόπουλος, Μικέλης

Ημερομηνία: 02-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95874″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής πρόσθεσε άλλους δύο παίκτες στο ρόστερ της. Ο λόγος για τον Γιάννη Μυλωνόπουλο και τον Περικλή Μικέλη, που επέστρεψαν στην ομάδα.

Ο Γιάννης Μυλωνόπουλος (17 ετών, φόργουορντ με ύψος 1.92μ.) αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της Γ.Ε.Π. Ηρακλής και επιστρέφει στην ομάδα μετά από «διάλειμμα» ενός χρόνου, όπως αγωνίστηκε κατά την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ με την φανέλα της Α.Γ.Ε.Α. Υπερίων, συμμετέχοντας παράλληλα και στο εφηβικό τμήμα του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Ο Περικλής Μικέλης (17 ετών, γκαρντ με ύψος 1.81μ.) πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της Γ.Ε.Π. Ηρακλής και είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στον Κόροιβο, όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος των παιδικοεφηβικών τμημάτων της αμαλιαδίτικης ομάδας. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο νεαρός αθλητής αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ με την φανέλα της Α.Γ.Ε.Α. Υπερίων.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τους δύο παίκτες και πάλι στην οικογένεια του Ηρακλή και τους εύχεται υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot