FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Ενίσχυση με Ρουμελιώτη

Ημερομηνία: 03-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Πύργου Ηρακλής ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 25χρονο γκαρντ Γιώργο Ρουμελιώτη, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ο Ηλείος μπασκετμπολίστας πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα στην Ακαδημία του Α.Ο. Ολυμπιονίκης, όπου αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος όλων των τμημάτων υποδομής, προτού προωθηθεί στο ανδρικό τμήμα της ομάδας της Αρχαίας Ολυμπίας. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15, ο δυναμικός γκαρντ μετακόμισε στην Πάτρα και τον Α.Σ. Αραχωβίτικων-Ακταίου, με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στον Ολυμπιονίκη έχοντας σταθερό ρόλο και παρουσία στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της ΕΣΚΑΗ.

Την σεζόν 2018-19, ο 25χρονος αθλητής μετακινήθηκε στον Πανωλενειακό Καράτουλα, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και σημειώνοντας 112 πόντους συνολικά (μ.ο. 6,6π. ανά παιχνίδι) κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τον Ρουμελιώτη στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος