FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: O απολογισμός της σεζόν στη Β΄ ΕΣΚΑΗ

Ημερομηνία: 04-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής, μετά την απόφαση για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, προχώρησε σε έναν απολογισμό της φετινής σεζόν.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναλύεται η φετινή πορεία των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ με αριθμούς:

«Την οριστική της απόφαση για την πρόωρη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η ΕΣΚΑ-Η και ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των τελικών αποφάσεων για ανόδους και υποβιβασμούς, καθώς και για την τελική δομή των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι ευκαιρία για έναν μικρό απολογισμό της φετινής σεζόν για την ομάδα μας.

Το Ανδρικό τμήμα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής συμμετείχε στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ-Η διεκδικώντας με πολύ σημαντικές πιθανότητες την είσοδο στα playoffs και την άνοδο στην Α2′ ΕΣΚΑ-Η. Μέχρι την πρόωρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η ομάδα μας βρισκόταν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8 νίκες και 5 ήττες, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς είχε πραγματοποιήσει και τα δύο προγραμματισμένα της ρεπό κατά την στιγμή της διακοπής (ουσιαστικά η Γ.Ε.Π. Ηρακλής ήταν στη 2η θέση, διότι είχε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία απέναντι στην Α.Γ.Ε. Υπερίων Αμαλιάδας από την οποία υπολειπόταν μόλις 1 βαθμό). Μέσος όρος ηλικίας του Ηρακλή κατά την φετινή σεζόν ήταν τα 20,7 έτη, με την ομάδα μας να συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες και πολύτιμο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. Συνολικά σε 13 αγώνες, οι αθλητές του Ηρακλή πέτυχαν 852 πόντους (μ.ο. 65,5 πόντους ανά ματς) και δέχτηκαν 812 (μ.ο. 62,5 πόντους ανά ματς), ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο έμπειρος παίκτης-προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπεκρής, ο οποίος σημείωσε συνολικά 229 πόντους (μ.ο. 17,6 πόντους ανά ματς), ευστοχώντας 33 φορές πίσω από την γραμμή των 6,75μ. και όντας πέμπτος καλύτερος σκόρερ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ της Γ.Ε.Π. Ηρακλής κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο:

PG – Περικλής Μικέλης – 13 συμμ. – 113 πόντοι

PG – Διονύσης Χαϊκάλης – 2 συμμ. – 8(1) πόντοι

PG – Κωνσταντίνος Πατρινός – 9 συμμ. – 3(1) πόντοι

PG – Σωτήρης Μεντής – 1 συμμ.

SG – Γιώργος Μπεκρής – 13 συμμ. – 229(33) πόντοι

SG – Παναγιώτης Φραγκούλης – 7 συμμ. – 3(1) πόντοι

SG – Γιώργος Μπουγάς – 1 συμμ.

SF – Νίκος Μπότσας – 13 συμμ. – 100(9) πόντοι

SF – Σταύρος Μπότσας – 7 συμμ. – 5 πόντοι

SF – Ανδρέας Σιδηροκαστρίτης – 9 συμμ. – 4 πόντοι

PF – Πάρης Ντεβενέζος – 12 συμμ. – 146 πόντοι

PF – Γιάννης Μυλωνόπουλος – 13 συμμ. – 126(9) πόντοι

C – Λεωνίδας Γεωργόπουλος – 12 συμμ. – 113 πόντοι

C – Παναγιώτης Κορίζης – 7 συμμ. – 2 πόντοι

C – Δημήτρης Αντωνόπουλος – 4 συμμ.

Παράλληλα, η Γ.Ε.Π. Ηρακλής συνέχισε και φέτος την άκρως επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων στα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών της ΕΣΚΑ-Η. Το Εφηβικό τμήμα της ομάδας μας κατάφερε να προκριθεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο Final-8 του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑ-Η, επιτυγχάνοντας παράλληλα την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία των Εφήβων. Τον ίδιο στόχο κατάφερε να πανηγυρίσει και το Παιδικό τμήμα του Ηρακλή, το οποίο ανανέωσε την συμμετοχή του στην Α’ Κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑ-Η. Τέλος, οι νεαροί αθλητές του τμήματος Παμπαίδων της ομάδας μας συνέχισαν για μία ακόμη σεζόν την εξαιρετική παρουσία τους στο αντίστοιχο Τουρνουά της ΕΣΚΑ-Η, πανηγυρίζοντας πολλές νίκες, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και απολαμβάνοντας το άθλημα που τόσο αγαπούν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος