FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Βασιλειάδης: “Είμαστε έτοιμοι για την κοινωνική αλλαγή! Ο ζυγός Μητσοτάκη θα καταρρεύσει!”

Ημερομηνία: 14-11-2022 | Συντάκτης:

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης της ΝΔ εξαπέλυσε από την Αμαλιάδα ο αν. γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης της ΝΔ και προσωπικά του πρωθυπουργού και του συστήματος Μητσοτάκη, εξαπέλυσε από την Αμαλιάδα, ο αν. Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σ. Γιώργος Βασιλειάδης το Σάββατο το απόγευμα προσκεκλημένος της Ο. Μ. Ήλιδας σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της πόλης.  Πέρα από την σκληρή κριτική, ο κ. Βασιλειάδης έστειλε μήνυμα για την αναγκαιότητα πολιτικής αλλαγής και  ανάλυσε τους έξι άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, όπως κατατέθηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στη Δ. Ε. Θ για το νέο Κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό: Παραγωγή, εργασία, κοινωνικό κράτος, νέα γενιά, περιβάλλον, δικαιώματα-δημοκρατικές ελευθερίες.

Ο κ.Βασιλειάδης έφτασε στην Αμαλιάδα στις 11 το πρωί του Σαββάτου όπου τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός, ο συντονιστής της Ν.Ε Ηλείας Παναγιώτη Φλεβοτόμο και στελέχη του κόμματος από τις τοπικές οργανώσεις και όλοι μαζί περιόδευσαν στην αγορά, συνομιλώντας με πολίτες, καταστηματάρχες της πόλης και επιχειρηματίες όπου τους κατέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την ενεργειακή κρίση, τα υψηλά τιμολόγια ρεύματος  και τις απανωτές αυξήσεις που κοντεύουν να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους. Στην συνέχεια επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μπελογιάννη και ακολούθησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ο.Μ Αμαλιάδας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  Τον αν. Γραμματέα καλοσώρισε ο κ. Καλαματιανός επισημαίνοντας ότι ο κ. Βασιλειάδης είναι χρόνια φίλος της Ηλείας και μέσα από αυτήν την επίσκεψή του στην αγορά της πόλης, θέλησαν να αναδείξουν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Βασιλειάδης  τόνισε από την πλευρά του ότι η Ηλεία είναι ένας πολύπαθος νομός, υπέστη την τελευταία τριετία μια από τις πιο βάναυσες επιθέσεις από την κυβέρνηση,  Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία κλπ, ενώ και η πολη της Αμαλιάδας όπως διαπιστωσε αφουγκραζόμενος την αγωνία των επαγγελματιών, στενάζει από την ακρίβεια όπως όλη η χώρα.” Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις απαντήσεις με τις ρεαλιστικές προτάσεις που έχει ήδη καταθέσει

Ανέφερε ακόμα ότι το δημοκρατικό πολίτευμα χτυπιέται καθημερινά από τις πρακτικές του συστήματος Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για “χρυσό οδηγό” τηλεφωνικών υποκλοπών που είναι η καρδιά της αιτίας για όλα όσα μας ταλαιπωρούν, στα χρόνια της διακυβέρνησης της Ν.Δ. καιότι οι καθημερινές αποκαλύψεις με τις παρακρατικές μεθόδους κύκλων γύρω από το Μαξίμου φέρνουν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω.

Αναφερόμενος στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου θα γίνουν ανακοινώσεις περίπου για το 80% της Επικράτειας και ότι σίγουρα αυτά θα είναι ανανεωμένα σε έναν μεγάλο βαθμό.  Σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έκανε λόγο για ευρύτερες συνεργασίες και συμμαχίες με όλον τον δημοκρατικό χώρο έχοντας ωστόσο κάποιες αδιαπραγμάτευτες αρχές, ενώ σε κάποιους δήμους θα επιδιώξει αυτόνομη κάθοδο.

Ακολούθησε το απόγευμα η κεντρική πολιτική ομιλία του κ. Βασιλειάδη στο συνεδριακό κέντρο και παρέμβαση του κ. Καλαματιανού, όπου αμφότεροι επισήμαναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι έτοιμος να στείλει έτοιμοι να στείλει το λογαριασμό στο “σύστημα Μητσοτάκη” όποτε κι αν αποφασίσει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Μάλιστα ο κ. Βασιλειάδης κατέληξε λέγοντας ότι “Αυτός που άσκησε πολιτική ερήμην της κοινωνίας και εις βάρος αυτής, είναι βέβαιο ότι θα το βρει στην κάλπη. Ο ζυγός Μητσοτάκη θα καταρρεύσει. Κι αυτή τη φορά δεν θα τον σώσει ούτε το αντιΣΥΡΙΖΑ μένος που έχτισε το σύστημά του στις προηγούμενες εκλογές, ούτε η ρητορική του μίσους, μήτε η πατριδοκαπηλία.

Η ώρα της αλήθειας υψώνεται μπροστά του¨


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος