FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Τακουμάκης: Θέληση για προσφορά και στον Δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 29-09-2023 | Συντάκτης:
Ο Γιάννης Τακουμάκης με τον προπονητή της Α.Ε.Β., Σάκη Καρύδα.

Ο Γιάννης Τακουμάκης εδώ και μια πενταετία είναι από τους αφανείς ήρωες και αθόρυβους εργάτες της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε. Βαρθολομιού. Από το 2018 που η Α.Ε.Β. ενεργοποιήθηκε ξανά από τον Σάκη Καρύδα (μετά από τέσσερα χρόνια αδράνειας), από την πρώτη στιγμή είναι βασικός διοικητικός παράγοντας της ομάδας μέχρι και σήμερα, κατέχοντας το πόστο του Γενικού Γραμματέα. Με την αρωγή και την δική του, το ανδρικό τμήμα μετράει τέσσερις συνεχόμενες ανόδους και θα πάρει μέρος φέτος στην Α1 ΕΣΚΑΗ για πρώτη φορά στην ιστορία της Α.Ε. Βαρθολομιού. Επιπλέον, οι ακαδημίες A.E.B. Sakis Karidas αριθμούν 110 παιδιά, δείγμα της οργάνωσης που διέπει τον σύλλογο, αλλά και της προσεγμένης και σκληρής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία.

Ο Γιάννης Τακουμάκης είναι στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας (κατάστημα Αμαλιάδας), απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην Διοικητική Επιστήμη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ένας αθλητικός παράγοντας που προσφέρει πολλά, ορμώμενος από την αγάπη για τον τόπο του και τον αθλητισμό, γνωρίζοντας πως ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί ένα υγιές κύτταρο στην ελληνική κοινωνία.  

Ο Γιάννης Τακουμάκης με το μεγάλο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Α.Ε. Βαρθολομιού, Ανδρέα Μπεκρή.

Ο Τακουμάκης πλέον επιθυμεί να προσφέρει, πέρα από τον αθλητισμό και στον τοπική αυτοδιοίκηση και ως εκ τούτου είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πηνειού, με την παράταξη του νυν δημάρχου, Ανδρέα Μαρίνου. Και με την προσωπικότητα, τις γνώσεις και τις ικανότητες που διαθέτει, μπορεί να προσφέρει και στα διοικητικά δρώμενα του Δήμου Πηνειού.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot