FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Σ. ΕΠΣ Ηλείας: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός και η τροποποίηση Καταστατικού-Ευχαριστήριο από την Διοίκηση

Ημερομηνία: 29-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο “AMALIAS” στην Κουρούτα, η Ετήσια Τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση της ΕΠΣ Ηλείας, με την συμμετοχή των σωματείων που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. 22 σωματεία ψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και τον οικονομικό προϋπολογισμό της Διοίκησης της ΕΠΣΗ, ενώ την τροποποίηση του Καταστατικού υπερψήφισαν 24 σωματεία, καθώς δύο εκπρόσωποι σωματείων κατέφθασαν στο χώρο λίγο αργότερα και πρόλαβαν να ψηφίσουν μόνο για την τροποποίηση.

H ΕΠΣΗ εξέδωσε ευχαριστήριο προς τα σωματεία για την ευρεία αποδοχή των πεπραγμένων της διοίκησης, που αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας ευχαριστούν θερμά τα σωματεία για τη συμμετοχή τους στη Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο AMALIAS στην Κουρούτα Αμαλιάδας και την ευρεία αποδοχή των πεπραγμένων της διοίκησης

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με την καθολική αποδοχή του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της Διοίκησης τιμά ιδιαίτερα την Διοίκηση της ΕΠΣ Ηλείας και αποτελεί αναγνώριση του έργου της».


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος