FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Σ. Απόλλων Πύργου: «Συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή»

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γ.Σ. Απόλλων Πύργου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή, την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πύργου:

«Η Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι προπονητές του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την μεγάλη επιτυχία του με νέα ατομική επίδοση και ασημένιο μετάλλιο στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ρώμη που ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο για την εθνική μας αποστολή.

Η διάκριση αυτή επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο το τεράστιο ταλέντο όσο και την γιγάντια ψυχή του σπουδαίου αυτού αθλητή και μας κάνει διπλά χαρούμενους και υπερήφανους καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα του σωματείου μας. Οι γονείς του Σάρα και Χάρης ήταν αθλητές του Σάκη Καίσαρη αλλά και ο ίδιος υπήρξε αθλητής μας και αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΥΡΓΟΥ για λίγα χρόνια. Για άλλη μια φορά σου εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη αγαπημένε μας MANOLO και σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να συνεχίσεις να εκπροσωπείς επάξια τη Χώρα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot