FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Μουρούτης: «Συγγνώμη σε εκείνους που χαίρονταν με τις αποτυχίες μας»

Ημερομηνία: 18-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος του Λ. Αστέρα, Γιάννης Μουρούτης προέβη το βράδυ της Τετάρτης σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αιχμές εναντίον κάποιων, που, όπως έγραψε, χαίρονταν με τις αποτυχίες του Λ. Αστέρα και περίμεναν τον υποβιβασμό του.

Η ανάρτηση του Γ. Μουρούτη έχει τίτλο «Η ζωή σε διδάσκει» και αναφέρει τα εξής:

«Με το τέλος των πλέι-οφ παραμονής στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσοι βοήθησαν και πρόσφεραν για τη φετινή παρουσία του Λευκού Αστέρα. Ιδιαίτερα δε, τους ανθρώπους του Δ.Σ., τους παίκτες, τους προπονητές, τους φιλάθλους, τους συνδρομητές και τους χορηγούς μας. Η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, αν μας έχει καλά ο Θεός, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τώρα που τελείωσε η χρονιά όμως, θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” σε εκείνους που χαίρονταν με τις αποτυχίες μας και περίμεναν “με το δάχτυλο στη σκανδάλη” για να… υποβιβαστούμε. Πρόκειται – δυστυχώς – για κάποιους φιλάθλους της ομάδας και φίλους που σου χτυπάνε την πλάτη και σου λένε “προχώρα, εγώ με σένα είμαι!”.

Δεν τους κάναμε τη… χάρη και αυτό προσωπικά είναι μεγάλη μαγκιά από όλους όσοι

πρόσφεραν τη φετινή χρονιά.

ΥΓ. 1: Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον ΗΡΩΑ μου, τη μάνα μου, που χάρηκε περισσότερο απ’ όλους για την παραμονή και που χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω τις υποχρεώσεις της ομάδας.

ΥΓ. 2 : Η αγωνία της Μαρίνας-που μου τηλεφώνησε στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα, το άγχος και η αγάπη του Σταύρου- που πρόσφερε τόσα πολλά φέτος και μας ακολούθησε παντού, ακόμη και με βροχή, στη Νέα Φιγαλεία, το κλάμα του Στάθη, που έχει δώσει και την ψυχή του στην ομάδα, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, είναι πράγματα που δεν συναντάς εύκολα σε σωματεία. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ και ελπίζω έστω και τώρα να τους ικανοποιήσαμε.

ΥΓ. 3: Στα λόγια και στα καφενεία, κάνεις … “παπάδες” και είναι όλα καλά! Στην πράξη όμως θέλει θυσίες και πολλές ώρες προσφοράς, με διάθεση και αγάπη για αυτό που υπηρετείς! 

ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ μια ζωή! Και μακριά από ζηλόφθονους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος