FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λυμπέρης: «Νέα σελίδα με πολλές νέες ευκαιρίες»

Ημερομηνία: 27-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων μας κάνει υπερήφανους για τα παιδιά μας, καθώς βλέπουμε τον αγώνα και τους κόπους τους να δικαιώνονται και τα όνειρά τους λαμβάνουν σάρκα και οστά.

Οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα και η είσοδός τους στις Πανεπιστημιακές σχολές είναι το πρώτο σκαλοπάτι στο ταξίδι για την μόρφωση, την κατάκτηση της γνώσης, της επιστήμης του πολιτισμού, για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Ήρθε η ώρα να λύσουν τους κάβους, να αφήσουν πίσω τους το σίγουρο λιμάνι και να σαλπάρουν σε νέες θάλασσες. Αυτό που έχω να τους πω είναι να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν, να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να βάζουν νέους στόχους.

Υπερήφανοι είμαστε όμως για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, που έδωσαν την μάχη τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτό που μετράει πάντα είναι η προσπάθεια και να γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί στην ζωή τους να προσπαθήσουν πολλές φορές, θα χρειαστεί να κάνουν πολλά νέα άλματα και αναζητήσεις. Αυτό που πρέπει να θυμούνται είναι ότι ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να σηματοδοτεί μία νέα ευκαιρία αρκεί, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να κυνηγούν τα όνειρά τους με πείσμα και αισιοδοξία.

Μπροστά τους ανοίγεται μία νέα σελίδα, με πολλές ευκαιρίες. Καλή αρχή σε όλους που βρίσκονται στο κατώφλι της ενήλικης ζωής τους και πολλά συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς για την στήριξή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot