FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λυμπέρης: «Από 1η Νοέμβριου το νοσοκομείο Αμαλιάδας θα εφημερεύει καθημερινά»

Ημερομηνία: 29-10-2019 | Συντάκτης:

Τη διαβεβαίωση, στους κατοίκους της περιοχής αρχικά αλλά και ολόκληρης της Ηλείας, πως από την 1η Νοέμβριου το νοσοκομείο Αμαλιάδας θα εφημερεύει καθημερινά, έδωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Ο κ. Λυμπέρης, στη διάρκεια συνέντευξης, προχώρησε σε κατά μέτωπο επίθεση κατά τον διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, λέγοντας του πως «ακόμα και την τελευταία στιγμή, προσπαθεί όσο γίνεται να καλύψει την εντεταλμένη αποστολή του που είναι να κλείσει – μετά της Κρέστενας – και το νοσοκομείο Αμαλιάδας».

Ο κ. Παπαδάκος πρόσθεσε ότι θα προτείνουν στην ηγεσία του Υπ. Υγείας να λειτουργήσουν τον παθολογικό και χειρουργικό τομέα χωρίς να αυξηθεί η χρηματοδότηση, τονίζοντας πως αυτό που θέλουν είναι οι ανθρωποι να μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. «Αυτά υποσχεθήκαμε και αυτά θα κάνουμε».

Με την ολοκλήρωση των δηλώσεων ο κ Λυμπέρης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Δημάρχου κ Ανδρέα Παπαδάκο, επιθεώρησαν τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, όπου διαπίστωσαν πως έχουν, 90% έχουν ολοκληρωθεί τα έργα τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου και του ψηφιακού ακτινολογικού ενώ είναι θέμα ημερών να «κλείσουν» και οι εκκρεμότητες αναφορικά με τη διαμόρφωση του εσωτερικού του κτιρίου που θα φιλοξενεί τη σύγχρονη μονάδα ημερήσιας φροντίδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος