FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λαμπρόπουλος: «Δεν το βάζουμε κάτω, το πρωτάθλημα είναι μακρύ»

Ημερομηνία: 12-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας έχασε τον πρώτο «τελικό» με την Μαρκό το απόγευμα της Κυριακής, παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού, όμως, μόλις ένα βαθμό πίσω από την 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Λαμπρόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως το πρωτάθλημα είναι μεγάλο,  έχει άλλες 20 αγωνιστικές, η ομάδα δεν το βάζει κάτω και η Διοίκηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είπε χαρακτηριστικά για την ήττα στο κρίσιμο ματς με την Μαρκό και για το αν τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν: «Μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Είναι 20 παιχνίδια ακόμα και αν σκεφτούμε ότι τις προηγούμενες χρονιές τα 20 παιχνίδια ήταν όλη η χρονιά, τώρα μπροστά μας έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Τίποτα δεν είναι δύσκολο, τίποτα δεν είναι εύκολο… Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας και γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά και για το ματς με τον Ιάλυσο, καθώς δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για εκείνο το παιχνίδι, όπου κατά κάποιο τρόπο μας αδικεί λίγο το αποτέλεσμα, γιατί κάναμε ευκαιρίες και υστερήσαμε στο να μην μπορέσουμε να τελειώσουμε μια φάση με γκολ και από καθαρά δικά μας λάθη μπήκαν τα γκολ που ηττηθήκαμε. Από κει και πέρα βρισκόμαστε σαν ομάδα σε μια δύσκολη καμπή, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά, διότι έχουμε μείνει λίγοι παίκτες από τραυματισμούς και κάρτες και αναγκαζόμαστε κάθε Κυριακή να είμαστε με μικρό ρόστερ στα παιχνίδια και δεν μπορούμε να βοηθηθούμε κατά την διάρκεια του 90λεπτου. Βέβαια, εμείς δεν το βάζουμε κάτω, όπως προείπα, έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Θα δουλέψουμε ξανά όλη την εβδομάδα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι τελικός για μας. Το ταμείο του α΄ γύρου θα το κάνουμε στο τέλος και ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα το κάνει για να μην έχει πρόβλημα σε τίποτα».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είπε: «Αυτό θα το κρίνουμε στο τέλος του α΄ γύρου αφού δούμε τι έχει γίνει και όπως είπα πριν λίγο η Διοίκηση ό,τι χρειαστεί θα το κάνει. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα της Μαρκό».

Την προσεχή Κυριακή ο ΠΑΟΒ θα παίξει στα Μέγαρα με τον Βύζαντα, που και αυτός είναι στην ζώνη του υποβιβασμού κι έχει δύο βαθμούς λιγότερους από την ηλειακή ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot