FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λαμπρόπουλος: «Δεν είμαστε μακριά από την σωτηρία»

Ημερομηνία: 22-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας ελπίζει στην παραμονή στην Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε εντός από την Ελλάδα Σύρου την Τετάρτη και υποχώρησε στην ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο δεν απέχει πολύ από τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας παραμονή (τέσσερις βαθμούς) και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και συγκεκριμένα 18 αγωνιστικές. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Τετάρτης ο προπονητής του ΠΑΟΒ, Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Για το ματς με την Σύρο είπε: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη στα Μέγαρα, αλλά τελειώνοντας το παιχνίδι τα προβλήματα ήταν ακόμα περισσότερα απ’ όταν φτάσαμε εκεί. Είχαμε σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) πολλές απουσίες, είχαμε να διαχειριστούμε ένα σύνολο 11-12 παικτών, που κάποιοι ήρθαν χωρίς προπόνηση για 2-3 εβδομάδες, άλλοι δεν είχαν καθόλου λεπτά συμμετοχής, άλλος έπαιξε τραυματίας. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα και ο σκοπός μας ήταν να μπούμε μέσα και να αγωνιστούμε όσο γίνεται καλύτερα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έδωσαν πραγματικά τον εαυτό τους, έκαναν ό,τι μπορούσαν. Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου, διότι ίσως έκανα κάποια λάθη και δεν μπόρεσα να δημιουργήσω ένα πιο συμπαγές σύνολο, ώστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα 95 λεπτά». 

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος στη συνέχεια των δηλώσεών του, άφησε σαφείς αιχμές για την διαιτησία: «το παιχνίδι δυσκόλεψε κι από άλλους παράγοντες και αυτό δεν είναι ωραίο. Είναι ωραίο να παίζουμε με 11 εναντίον 11, παρά να υπάρχουν άλλοι που δυσκολεύουν κάποια πράγματα. Βέβαια, δεν θέλω να μειώσω τη νίκη της Σύρου, ήταν πολύ καλή, δίκαια πήρε τη νίκη και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για το τι μπορεί να περιμένει το νέο έτος ο ΠΑΟ Βάρδας, ο Πυργιώτης προπονητής είπε: «Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές ακόμα. Θα ανασυνταχτούμε, θα γυρίσουν οι παίκτες που είναι τραυματίες και οι τιμωρημένοι, θα ξαναγίνουμε ένα δυνατό σύνολο, θα δουλέψουμε, και πάμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν είμαστε μακριά από την σωτηρία, θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να πετύχουμε τον στόχο μας και να φτάσουμε όσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος