FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λαμπρόπουλος: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε και κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους»

Ημερομηνία: 20-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του ΠΑΟΒ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε τεράστια νίκη επί του δυνατού Παναιγιάλειου στο «Γρ. Καλάκος» και απέδειξε πως μπορεί να παίρνει αποτελέσματα και κόντρα σε ισχυρές ομάδες του ομίλου καθώς είχε πάρει ισοπαλία και με την πρωτοπόρο Κόρινθο στην Βάρδα, πριν λίγες εβδομάδες. Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Ο 44χρονος Πυργιώτης προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, αγχωτική μεν αλλά σημαντική. Σημασία έχει ότι πήραμε τους 3 βαθμούς. Ήταν όμορφο παιχνίδι, είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι μετά το 2-1 σε δύο-τρεις φάσεις που βγήκαμε στην κόντρα, αλλά ήμασταν λίγο επιπόλαιοι. Σίγουρα η ομάδα μας έβγαλε κούραση, γι’ αυτό όταν έμειναν οι αντίπαλοι με 10 παίκτες για ένα διάστημα τους αφήσαμε να κυκλοφορήσουν λίγο την μπάλα. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε τόσο ψηλά, διότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να βγάλουν πολλά παιχνίδια συνεχόμενα, λόγω των τραυματισμών που είχαν. Όλα τα παιδιά πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί ήταν πολύ σπουδαία αυτή η νίκη κι έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας στη συνέχεια. Δουλεύουμε πάνω σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε για το καλύτερο και αποδείξαμε ότι μπορούμε ακόμα και με όλους τους “μεγάλους” που παίξαμε, καθώς όταν κερδίζεις έναν αντίπαλο που είναι στις πρώτες θέσεις, αυτό σου δίνει μεγάλη αξία. Έτσι θα συνεχίσουμε από δω και πέρα. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, παρόλο που προερχόμασταν από μία ήττα εκτός προγράμματος. Ήταν ο 12ος παίκτης και τον περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια να μας βοηθήσει, ώστε να έχουμε αίσιο τέλος στο πρωτάθλημα».

Όσο για το επερχόμενο παιχνίδι με το Πυλί στην Κω, ο προπονητής του ΠΑΟΒ είπε: «Για μας όλα τα παιχνίδια είναι ίδια. Καμιά ομάδα δεν τα έχει παρατήσει, όλες ψάχνουν βαθμούς. Θα πάμε προσηλωμένοι και θα παλέψουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, ώστε η συνέχεια να είναι πιο βατή για μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος