FOLLOW US: facebook twitter

Γ.  Κράλλης: «Οι καλύτεροι αθλητές της χώρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο»

Ημερομηνία: 17-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από σήμερα έως την Κυριακή οι αγώνες στο Κλειστό της Ήλιδας

Σήμερα ξεκινούν οι αγώνες στο Κλειστό της Ήλιδας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο, διπλού μίνι τραμπ και ακροβατικού διαδρόμου. Χθες έγιναν προπονήσεις από τους αθλητές και σήμερα θα ξεκινήσουν από το πρωί οι αγώνες ακροβατικού διαδρόμου. Την διοργάνωση έχει αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Αμαλιάδα, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή προσπάθεια. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο, που έχουν αξιόλογες διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Μεταξύ αυτών θα πάρει μέρος και η 20χρονη Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία πριν ένα μήνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου, που διεξήχθη στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας. Ο Κόροιβος θα συμμετάσχει με 25 αθλητές και προσδοκά μετάλλια.

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα στις 9π.μ. και Παρασκευή και Σάββατο οι αγώνες είναι πρωί-απόγευμα, ενώ την Κυριακή 9π.μ.-2μ.μ. θα διεξαχθούν οι τελικοί με την συμμετοχή των 8 καλύτερων αθλητών ανά κατηγορία. Στις 2.30μ.μ. θα γίνουν οι απονομές. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Γ. Κράλλης: «Οι καλύτεροι αθλητές της χώρας θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα»

Ο Γιώργος Κράλλης, Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού Τουρισμού και Νέας Γενιάς, δήλωσε χθες για την διοργάνωση: «Φίλες και φίλοι ο δήμος Ήλιδας μπαίνει ξανά στον χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, εδώ που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες και η εκεχειρία.

Από την Παρασκευή 17 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 9 το πρωί  έως τις 9 το βράδυ, η Αμαλιάδα φιλοξενεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο, διπλού μίνι τραμπ και ακροβατικού διαδρόμου, όπου θα συμμετέχουν πάνω από 350 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Οι καλύτεροι αθλητές της χώρας όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και ο πρωταθλητής Ελλάδας Αλέξανδρος Κόντος για τρεις μέρες θα αγωνίζονται στην Αμαλιάδα, όπου θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους!

Η πόλη της Αμαλιάδας και το Αθλητικό Κέντρο είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν για να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό αθλητικό υπερθέαμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot