FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Τρίτος σκόρερ ο Μπερούκας

Ημερομηνία: 11-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”107841″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Γιώργος Μπερούκας του Πανδραμαϊκού, με καταγωγή από το Χάβαρι, είναι για τη φετινή σεζόν ο 3ος σκόρερ σε όλους τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής, έχοντας πετύχει 16 γκολ.

Στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ βρίσκονται οι Γκούρτσας (Πανσερραϊκός), Σάμιος (Μαρκό), Μπερούκας (Πανδραμαϊκός), Αλεξίου (ΑΕ Καρίτσας) και Πάλλας (ΑΕΠ Κοζάνης).

Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού, Δημήτρης Γκούρτσας σημείωσε 21 γκολ στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλύτερη επίδοσή του είναι τα 24 γκολ με τον Αιγινιακό στη Γ’ Εθνική.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο 26χρονος φορ της Μαρκό, Χάρης Σάμιος έχοντας πετύχει 18 γκολ στον 6ο όμιλο.

Τρίτος στην σχετική λίστα με τα πρώτα “κανόνια” της φετινής Γ’ Εθνικής είναι ο 31χρονος Ηλείος επιθετικός του Πανδραμαϊκού, Γιώργος Μπερούκας έχοντας σκοράρει 16 φορές στον 1ο όμιλο.

Ο 27 ετών επιθετικός της ΑΕ Καρίτσας, Χρήστος Αλεξίου βρήκε 15 φορές δίχτυα στον 3ο όμιλο. Ο φορ της ΑΕΠ Κοζάνης, Βασίλης Πάλλας σημείωσε και αυτός 15 γκολ, όμως στον 4ο όμιλο. Τα 15 φετινά τέρματα του Αλεξίου είναι η καλύτερή του επίδοση σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής. Η προηγούμενή του ήταν 13 γκολ, πριν δύο χρόνια με τον Αστέρα Ιτέας. Όσο αναφορά για τον Πάλλα, ο 29χρονος επιθετικός πέτυχε την κορυφαία επίδοση του γκολ σε μια χρονιά.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot