FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Τα αιτήματα των ομάδων του 10ου Ομίλου

Ημερομηνία: 10-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι 16 ομάδες της Κρήτης του 10ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, απέστειλαν προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και την Ε.Π.Ο. επιστολή με τις προτάσεις τους, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στη δράση όταν αποφασιστεί η επανεκκίνηση της Γ΄ Εθνικής. Επιθυμία των ομάδων είναι να επιστρέψουν μεν στις αγωνιστικές δραστηριότητες, ωστόσο θα πρέπει να δοθούν από την Πολιτεία οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις, εγγυήσεις και δεσμεύσεις, αλλά και να υπάρξουν σαφείς όροι σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, ο ακριβής αριθμός των ομάδων για άνοδο και υποβιβασμό όπως και τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν.
Τα σημαντικότερα αιτήματα είναι τα εξής, όπως ακριβώς αναφέρονται στην επιστολή:
1) Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ζητάμε την οικονομική επιχορήγηση ύψους 30.000 ευρώ για κάθε σωματείο, επιχορήγηση που δύναται να προέρχεται είτε από τον δήμο στον οποίο υπάγεται κάθε σωματείο, είτε από την Περιφέρεια Κρήτης.
2) Προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στο κόστος που προϋποθέτει το πρωτόκολλο υγείας, ζητάμε τα απαραίτητα test covid να χορηγούνται από τους κρατικούς φορείς, από την τοπική αυτοδιοίκηση ή μεγάλο ιατρικό όμιλο. Επίσης, αναφορικά με τον εμβολιασμό, να δοθεί προτεραιότητα στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέγιστο βαθμό η υγεία τους κατά την παρουσία τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες.
3) Ζητάμε από την ΕΠΟ τη μείωση του κόστους των εξοδολογίων διαιτησίας και παρατηρητών αγώνων όπως επίσης και τη μείωση των προστίμων από κάρτες ποδοσφαιριστών, πειθαρχικές ποινές σωματείων κ.α.
4) Να ακολουθηθούν τα απαραίτητα πρωτόκολλα για την ασφαλή παρουσία θεατών στους αγώνες του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος