FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: «Σφαγή» Πανηλειακού και ήττα από Ιάλυσο

Ημερομηνία: 16-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός είδε σε άλλο ένα ματς τους διαιτητές να του κόβουν πολύτιμους βαθμούς. Στο σημερινό αγώνα με τον Ιάλυσο, ηττήθηκε 0-1 με γκολ του Τσούπρου με κεφαλιά στο 65΄ από κόρνερ του Δελαπόρτα αλλά στο α΄ ημίχρονο έγιναν «εγκλήματα».

Στο 7΄ ο Χατζηστάμου πρόλαβε τον Χειμωνέττο μέσα στην περιοχή, αυτός τον ανέτρεψε καθαρά αλλά ο διαιτητής Τσουκαλάς από την Αθήνα, αφού το σκέφτηκε για λίγα δευτερόλεπτα, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τους ερυθρόλευκους να πέφτουν όλοι πάνω στο διαιτητή για την καταφανέστατη παράβαση. Και σαν να μη έφτανε αυτό, στο 19΄ ο Αντωνόπουλος μπήκε από δεξιά σκάει ντρίμπλα πάνω στον Ρεκλείτη, αυτός βάζει το πόδι του για να κόψει τη μπάλα αλλά βρίσκει τα πόδια του «Φίγκο», ο οποίος πέφτει στο έδαφος αλλά και πάλι ο Τσουκαλάς έκλεισε τα μάτια!

Στο α΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός ήταν σαφώς ανώτερος και πέρα από τις δύο περιπτώσεις πέναλτι, είχε δύο καλές φάσεις με τον Χατζηστάμου, ενώ ο Ιάλυσος είχε μια κεφαλιά του Βελλίνη που πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, πέρα από το γκολ από στημένη μπάλα, δεν συνέβη κάτι άλλο με τον Πανηλειακό, λαβωμένο από τις απουσίες, να μην μπορεί στα εναπομείναντα 30 λεπτά να απαντήσει στο γκολ των Ροδιτών. Στο 86΄ ο Δ. Τσίγκρηλας αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος (71′ Π. Τσίγκρηλας), Δ. Τσίγκρηλας, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Πρέντι, Χατζηστάμου, Διαμαντόπουλος (77′ λ.τρ. Βουργουντζής), Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Κόλα, Κ. Χειμωνέττος, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης, Ντομίνγκεζ (72′ Αθανασίου), Στεφανίδης, Δελαπόρτας (90′ Ιλόκα), Βελλίκης (90+’ Γεωργίου).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot