FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Όρθια στη Ρόδο η Νίκη Τραγανού

Ημερομηνία: 25-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού έμεινε όρθια στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου με αντίπαλο το δυνατό Διαγόρα, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Απέσπασε ισοπαλία 1-1, ενώ, με βάση την εικόνα της στο β΄ ημίχρονο, μπορούσε ακόμα και τη νίκη.

Η ηλειακή ομάδα ήταν αυτή που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ. Στο 18΄ ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ, ο αδερφός του, Στάθης, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ξενοδόχοφ. Δύο λεπτά μετά οι Ροδίτες απάντησαν στις ευκαιρίες. Ο Χατζησάββας εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μπαξεβάνο, που πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αντωνόπουλου. Η πίεση του Διαγόρα άρχισε να εντείνεται και στο 29΄ δημιούργησε τη δεύτερη καλή ευκαιρία του στο ματς, όταν ύστερα από κόντρες στη μεγάλη περιοχή η μπάλα έφτασε στον Ντουαλά που σούταρε, αλλά ο Αντωνόπουλος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 31΄ νέο σουτ από τον Ντουαλά και πάλι ο Αντωνόπουλος με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Εν τέλει, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου, η Νίκη στάθηκε άτυχη και δέχτηκε το γκολ με σουτ του Γιώργου μέσα από την περιοχή (1-0).

Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50΄ οι «μπλε» του Τραγανού ισοφάρισαν. Ο Δ. Κολοτούρος εκτέλεσε φάουλ, ο Ξενοδόχοφ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Βατσής την έστειλε από κοντά στα δίχτυα (1-1). Στο 64΄ ο Ντουαλά δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον εξαιρετικό Ανδρέα Αντωνόπουλο και στο 70΄ ο Ντιαλό, που έκανε ντεμπούτο σήμερα, σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή λίγο άουτ. Στο 84΄ και πάλι ο Πορτογάλος επιθετικός της Νίκης, έφτασε κοντά στο 1-2, όταν σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ. Στο 88΄ ο Γερόλυμος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μουκίδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Μπουρλάκη αλλά έδιωξαν προ της γραμμής οι παίκτες της Νίκης. Στο επόμενο λεπτό ο Ντουαλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αντωνόπουλου και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαγόρας (Ν. Παντέλης): Ξενοδόχοφ, Γερόλυμος, Παγώνης, Κρητικός, Ντερτιλής, Μπαξεβάνος, Γιώργου (60΄ Μπουρλάκης), Χατζησάββας (74΄ Μουκίδης), Γλυνός, Δήμας, Ντουαλά.

Νίκη Τραγανού (Σπ. Αντωνόπουλος): Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Στ. Κολοτούρος (24΄ λ.τρ. Παπαχριστόπουλος), Γαργαρώνης, Ακασού, Λούζι, Βατσής, Ντιαλό (90΄ Ζαχαρής), Δ. Κολοτούρος (89′ Καλογερόπουλος), Ν. Κολοτούρος (68΄ Σκοζάι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot