FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Ισοπαλία στο 91΄ ο Πανηλειακός-Ηττήθηκε ο Αστέρας-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ημερομηνία: 11-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός, υπό τις οδηγίες του Κώστα Λούσκου, έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Πανμοβριακό στο Στάδιο Πύργου και ήταν το τρίτο συνεχόμενο άτυχο αποτέλεσμα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με Αχαρναϊκό και την ήττα από τον Διαγόρα στα Βραχνέικα. Ο Πανηλειακός προηγήθηκε με τον Μπαρμπαρούση στο 18΄ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Αντωνόπουλου και παρεμβολή του Σωτηρόπουλου.

Στο 40΄ από γύρισμα του Καμβύση το πλασέ του Μπαρμπαρούση αποκρούστηκε από τον Ζήγκο και στο 45′ από ωραία σέντρα του Σωτηρόπουλου το μονοκόμματο σουτ του Αντωνόπουλου αποκρούστηκε ξανά από τον τερματοφύλακα του Πανμοβριακού.

Στο β΄ ημίχρονο ο Πανμοβριακός έπαιξε πιο επιθετικά ψάχνοντας την ισοφάριση και στο 55΄ ο Καπετανάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γρ. Νιφορόπουλου ενώ τρία λεπτά μετά, νέο σουτ του Νιφορόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Στο 63′ σουτ του Αποστολόπουλου αποκρούστηκε από τον Καπετανάκη σε κόρνερ. Εν τέλει στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήρθε η ισοφάριση για την αχαϊκή ομάδα μετά από φάουλ του Γρ. Νιφορόπουλου, κεφαλιά προς την εστία και αυτογκόλ του Μπουτσικάκη.

Μοναδική καλή φάση του Πανηλειακού στο β΄ μέρος, στο 89΄, όταν από σέντρα του Χατζηστάμου από δεξιά, δεν πρόλαβε τη μπάλα ο Πάνος Τσίγκρηλας σε κενή εστία.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Καμβύσης, Νικολόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος (90΄ Βουργουντζής), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης (87΄ Π. Τσίγκρηλας), Αντωνόπουλος (60′ Χατζηστάμου), Σωτηρόπουλος (75′ Μπάρκας).

Πανμοβριακός: Ζήγκος, Κατσενος, Λιάκος, Διακάτος (9′ λ.τρ. Σπανός), Νιφορόπουλος Π., Κοκκίνης, Νιφορόπουλος Γρ., Παναγάκης, Κουλούρης (46′ Σουρανής), Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος (65′ Καλογερόπουλος).

Αστέρας Αμαλιάδας – Διαγόρας Βραχνεΐκων 0-2

Ο Αστέρας Αμαλιάδας με τον Θοδωρή Γκάτζιο στον πάγκο αυτή τη φορά, ηττήθηκε σε άλλο ένα παιχνίδι και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει. Έχασε 0-2 από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στην Αμαλιάδα, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της περσινής τιμωρίας της έδρας για τα επεισόδια με τον Ηρόδοτο. Στο 15′ ο Ν. Τρίγκας έκανε το 0-1 με πέναλτι και στο 73′ ο Καλλιτσουνάκης το 0-2 με πλασέ μετά από λάθος στο κέντρο άμυνας του Αστέρα.

Τα αποτελέσματα

ΠΑΟ Βάρδας-Ιάλυσος 1-0

Φοίβος Κρεμ. – Νίκη Τραγανού 1-0

Διαγόρας Ρ.-Θύελλα Ρ. 1-1

Πανηλειακός-Πανμοβριακός 1-1

Αστέρας Αμαλ.-Διαγόρας Βραχν. 0-2

Παλληνιακός-Αχαρναϊκός 2-1

Ρεπό: Παναιγιάλειος

 

Η βαθμολογία
(Σε 7 αγώνες)

Ιάλυσος 12-4 18


ΠΑΟ Βάρδας 10-5 14


Παλληνιακός 12-5 13

Διαγόρας Ρόδου 8-5 10

Διαγόρας Βρ. 8-5 10

Πανηλειακός 7-7 8

Παναιγιάλειος 7-8 8

Αχαρναϊκός 5-5 7


Θύελλα Ρ. 7-10 7

Πανμοβριακος 4-6 6

Φοίβος Κρεμαστής 4-6 6

Νίκη Τραγανού 5-14 5

Αστέρας Αμ. 1-10 2

Επόμενη αγωνιστική

Πανηλειακός – Διαγόρας Ρόδου

Θύελλα Ραφήνας – Φοίβος Κρεμαστής

Πανμοβριακός – Αστέρας Αμαλιάδας

Νίκη Τραγανού – ΠΑΟ Βάρδας

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Παλληνιακός

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος

Ρεπό: Ιάλυσος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot