FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Έσπασε το αήττητο του Ιάλυσου ο ΠΑΟΒ – Ήττα για Τραγανό

Ημερομηνία: 11-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75293″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟ Βάρδας έσπασε το αήττητο του Ιάλυσου, κερδίζοντάς τον με 1-0 στο «Γρ. Καλάκος». Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, πέτυχε ο Μπούνας στο 65΄. Ο Ντόμας έβγαλε μπαλιά στη μεγάλη περιοχή, ο Γούρμος πλάσαρε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπούνας την έσπρωξε στα δίχτυα. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παράγοντες, ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας.

Στο 5′ σουτ του Στεφανίδη από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε δύσκολα από τον Λαδά και στο 21′ ο Μπούνας μπήκε από πλάγια, γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή που κόπηκε τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Στο 31′ μετά από λάθος βρέθηκε τετ-α-τετ ο Βελλίνης που προσπάθησε να ξεπεράσει τον Λαδά αλλά τελικά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΒ επενέβη σωτήρια και κράτησε το 0-0.

Στο β΄ μέρος, η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς μπήκε δυνατά για να πάρει το ματς και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 47΄ τη σέντρα-σουτ του Πολίτη απέκρουσε ο Ανδρούτσος και στο 50΄ απευθείας φάουλ του Μικελάτου, απέκρουσε ξανά δύσκολα ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου. Τελικά, η ηλειακή ομάδα σκόραρε στο 65΄ και παρότι στο 79′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λιόσης, κράτησε τη νίκη, με την οποία μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή και έθεσε τις βάσεις για μια θέση στην προνομιούχο πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Αγουρίδης, Ζέλιος, Πέκεζ (60′ Γούρμος), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Μικελάτος (85΄ Ξύδης), Θ. Νικολόπουλος (80΄ Ντάζος), Μπούνας.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Κόλα, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Αθανασίου (68′ Ρεκλείτης), Κ.Χειμωνέττος (71′ Λαμίν), Μισέλ, Στεφανίδης, Βελλίνης (85′ Ομπίνα), Δελαπόρτας.

 

Φοίβος Κρεμαστής – Νίκη Τραγανού 1-0

Η Νίκη Τραγανού ηττήθηκε στη Ρόδο από το Φοίβο Κρεμαστής με 1-0. Ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Ροδίτες. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Αρφαράς με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Χατζησάββα και πάσα στον Πατσίλη, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον σκόρερ. Στο επόμενο λεπτό η Νίκη ζήτησε έντονα πέναλτι σε ανατροπή του Νίκου Κολοτούρου από τον Παπασταμάτη αλλά ο διαιτητής Παυλίδης από την Ημαθία έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι! Η Νίκη πίεσε για την ισοφάριση και στο 6΄ ο Ζαχαρής σούταρε πάνω από τα δοκάρια από καλή θέση. Στο 42΄ ο Ακασού έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, κόντραρε σε αμυνόμενους και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Στην εκτέλεσλή του, την κεφαλιά του Ν. Κολοτούρου μπλόκαρε ο Μιχαλάκης.

Στο 47′ ο Κάρλος Σο έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μπήκε στην περιοχή και σούταρε πιεζόμενος από τον Νικήτα, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μιχαλάκη.

Στο 49′ από εκτέλεση κόρνερ, ο Τερζίου είχε κεφαλιά άουτ πάνω από την εστία και από το 70′ και μετά η Νίκη πίεσε περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης αλλά αυτό δεν ήρθε.

Φοίβος Κρεμαστής: Μιχαλάκης, Παπασταμάτης, Ταφάνι, Τερζίου, Παϊζάνος (46′ Γαργάλης), Νικήτας, Πατσίλης (84′ Καραγεωργίου), Μπάρδης, Γκινής, Αρφαράς (65′ Στέλλας), Χατζησάββας (70′ Τζελάι)

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (66′ Παπαπέτρου), Χ. Κολοτούρος, Ρ. Λούζι, Γαργαρώνης, Α. Λούζι, Ζαχαρής (34′ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Κάρλος Σο, Ν. Κολοτούρος (71′ Παπαχριστόπουλος), Ακασού (57′ Γεωργιόπουλος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot