FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική/Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα: Σέντρα από το νέο έτος!

Ημερομηνία: 24-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Το σενάριο για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση

 

Το lockdown έχει φέρει σε πλήρη αδράνεια και τον αθλητισμό της χώρας και τα σενάρια για το πότε θα επανεκκινήσει η αγωνιστική δράση δίνουν και παίρνουν! Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του insport.gr, από τις 9 Δεκεμβρίου θα αρχίσει το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας με πρώτα τα σχολεία και τα εμπορικά καταστήματα. Η εστίαση αλλά και ο αθλητισμός θα βρίσκονται στο 2ο στάδιο ανοίγματος που υπολογίζεται στο δεύτερο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου, με πιθανή ημερομηνία την 21η Δεκεμβρίου! Σε κάποιες περιοχές που είναι λιγότερο επιβαρυμένες, ίσως το άνοιγμα γίνει λίγο νωρίτερα, αλλά για τις μεγάλες περιοχές που έχουν πρόβλημα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα) η 21 Δεκεμβρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία.

Αυτό φυσικά συνεπάγεται ότι η επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής και των ερασιτεχνικών, αλλά και για τις μεγαλύτερες κατηγορίες θα πάει κατά το νέο έτος. Σε περίπτωση και νέων περιοριστικών μέτρων τη νέα χρονιά, τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε ένα γύρο, έτσι ώστε να αναδειχθούν κάποιοι πρωταθλητές.

Η καταστροφή του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ερασιτεχνικού είναι ένα γεγονός που έρχεται σταδιακά, καθώς ο συγκεκριμένος τομέας -αν και από τους περισσότερο παραγωγικούς- για ακόμα μια φορά αποτελεί τον τελευταίο τροχό της αμάξης για την Πολιτεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος