FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Απέσυρε την ένσταση η Θύελλα!

Ημερομηνία: 19-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Πατρών απέσυρε την ένσταση που κατέθεσε πριν την έναρξη του κυριακάτικου αγώνα με το Διαβολίτσι. Η ένσταση έγινε διότι η γηπεδούχος ομάδα δεν είχε προσκομίσει την άδεια τέλεσης του αγώνα στο γήπεδο του Μελιγαλά. Ο Αντιπρόεδρος της Θύελλας, Δημήτρης Θανόπουλος, μιλώντας στο ilianews τόνισε πως η ομάδα του αποσύρει την ένσταση και δεν σκοπεύει να καταθέσει το σχετικό παράβολο και να οδηγήσει την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο λόγος για τον οποίο η Θύελλα ακολούθησε αυτό τον δρόμο, έχει να κάνει με το έγγραφο που παρουσίασε την Δευτέρα το Διαβολίτσι και αποτελεί την άδεια τέλεσης αγώνα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Από τη στιγμή που το Διαβολίτσι παρουσιάζει επίσημο έγγραφο το οποίο αποτελεί άδεια τέλεσης αγώνα στο γήπεδό του, η ένστασή μας δεν έχει καμία τύχη. Βεβαίως χθες, όταν και κάναμε την ένσταση, δεν προσκόμισε τέτοιο έγγραφο και αυτό αποδεικνύεται και από τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. Το γιατί δεν το προσκόμισε χθες, δεν το γνωρίζω. Μπορεί και να μην το είχαν μαζί τους. Ήταν καθαρά θέμα ευχέρειας του διαιτητή αν θα ξεκινούσε και θα διεξαγόταν το ματς. Στα δικά μας εντός έδρας παιχνίδια, οι διαιτητές πάντα μας ζητάνε αυτό τα έγγραφο και το έχουμε πάντα στη διάθεσή μας. Γιατί δεν έγινε χθες και πώς έγινε το ματς χωρίς αυτό, πάλι δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η ουσία είναι ότι η ομάδα μας πλέον δεν θα ασχοληθεί άλλο. Η Θύελλα, είναι μια ομάδα με μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Θα κάνουμε ένα βήμα πίσω, καθώς πλέον ο υποβιβασμός μοιάζει αναπόφευκτος, αλλά θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας καλύτερα. Οι Ακαδημίες της ομάδας, τα νέα παιδιά που γυμνάζονται στα γήπεδά μας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος