FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Πρωταθλητής στους Παίδες και συμμετοχή στο Final-4

Ημερομηνία: 04-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η ομάδα Παίδων του Ηρακλή Πύργου με προπονητή τον Κώστα Σκίπη κέρδισε το Σάββατο και τον Προφήτη Ηλία στην Πάτρα με 53-44, για την τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Παίδων Β΄ Κατηγορίας και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητη, με 26 νίκες σε ισάριθμούς αγώνες! Φυσικά, πήρε και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, την οποία είχε εξασφαλίσει αρκετές αγωνιστικές πριν, ενώ θα συμμετάσχει και στο Final -4 του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ μαζί με τις τρεις πρώτες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας Παίδων, τον Προμηθέα, την Απολλωνιάδα και τον Γλαύκο/Έσπερο.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για την ομάδα του Ηρακλή, αλλά και για την πόλη του Πύργου που εκπροσωπείται στις 4 καλύτερες ομάδες του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ. Το Final-4 θα ξεκινήσει για τον Ηρακλή την προσεχή Τετάρτη 10 Απριλίου, που θα αντιμετωπίσει στον Πύργο τον ισχυρό Προμηθέα (ώρα 8μ.μ.). Νωρίτερα, την ερχόμενη Κυριακή στις 8μ.μ., η Απολλωνιάδα θα υποδεχτεί τον Γλαύκο/Έσπερο. Θα γίνουν συνολικά 6 αγωνιστικές και η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα στεφθεί πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΗ στους Παίδες.

Τα δεκάλεπτα: 9-12, 25-25, 34-36, 44-53.

Προφήτης Ηλίας: Αργυρόπουλος, Μηλιτσόπουλος 17(2), Γιαννόπουλος 5(1), Γκίκας 6(1), Αγγελόπουλος 4, Ζωγράφος 8, Πανουτσόπουλος 2, Παπαδόπουλος 2

Ηρακλής: Βασιλόπουλος, Βεργής 15(1), Ντοάς, Χατζηδάκης, Τσεπενέκας 18, Χάρδας 1, Πλατανίτης 9, Χριστοδουλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μπουρλούμης, Τσίκας 8, Πετρόπουλος 2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot