FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Δασκαλόπουλος: «Κλάψαμε από χαρά στην Τρίπολη-Χόρεψα ζεϊμπέκικο στην Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας»

Ημερομηνία: 04-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος με μια συγκλονιστική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση ήταν ο θεμέλιος λίθος στην μεγάλη νίκη του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας επί του ΣΔΥ Τρίπολης την Κυριακή στην Τρίπολη, με 74-72, στην δεύτερη παράταση. Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος, παρών από την πρώτη στιγμή ύπαρξης του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, με μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την μεγάλη του εμφάνιση.

Γιώργο φύλαξες την καλύτερη εμφάνισή σου με τον Α.Σ.Σ.Α. στον πιο κρίσιμο αγώνα, πώς ήρθε αυτή η εμφάνιση;

«Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν και εγώ και τα παιδιά πολλές μέρες αυτό το παιχνίδι. Η συγκέντρωσή μας ήταν καθοριστική, δεν βγήκαμε καθόλου από το πλάνο μας ακόμα και όταν μείναμε πίσω στο σκορ και αυτό με έκανε να βρω λύσεις τόσο εγώ όσο και όλη η ομάδα».

Είσαι από την πρώτη στιγμή «στρατιώτης» στην ομάδα του Α.Σ.Σ.Α., τι αισθάνθηκες όταν έληξε ο μεγάλος αγώνας;

«Έκρηξη συναισθημάτων θα έλεγα, μετά την λήξη του παιχνιδιού. Επειδή είμαστε και λίγο ρομαντικοί, κλάψαμε λίγο, από χαρά βέβαια. Έβλεπα τα παιδιά να τρέχουν να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον και αυτό φτάνει».

Είναι αλήθεια ότι εκπληρώθηκε ένα μεγάλο στοίχημα κατά την διάρκεια της επιστροφής;

«Στο δρόμο για το γήπεδο τραγουδήσαμε όλοι μαζί ένα τραγούδι. Ο Άρης Συνετός εκεί μου λέει αν κερδίσουμε θα κατέβεις να το χορέψεις στην Τριπόλεως-Καλαμάτας. Με κατέβασαν με το ζόρι αυτός και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και ναι χόρεψα ζεϊμπέκικο στην Εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας».

Το πρωτάθλημα τελειώνει, πώς βίωσες αυτή την χρονιά και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το φετινό πρωτάθλημα;

«Δύσκολη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα εντός και εκτός παρκέ. Ξέρουμε όλοι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον covid, πολλές αναβολές και μετά φτάσαμε να παίζουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες όμως, έχουμε ένα παρεάκι εκεί στα αποδυτήρια που ακόμα και με την πλάτη στον τοίχο βγαίναμε από το γήπεδο χωρίς να φοβόμαστε τίποτα. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα. Θέλουμε να τελειώσουμε με ακόμα μια καλή εμφάνιση, χωρίς τραυματισμούς πάνω απ’ όλα, και μετά να ξεκουραστούμε».

Στην διάρκεια του αγώνα όλο το γήπεδο πάγωσε στη φάση του τραυματισμού σου. Εσύ όμως γύρισες στον αγώνα και συνέχισες να πυροβολείς το αντίπαλο καλάθι με καθοριστικά τρίποντα και στις δύο παρατάσεις. Μίλησε μας γι αυτό.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μην επιστρέψω. Ήθελα πολύ να πάρουμε αυτή τη νίκη, δεν καταλάβαινα πόνο τίποτα, ήθελα μόνο να ξαναμπώ στο παρκέ. Ναι, έβαλα και τα μεγάλα σουτ στις παρατάσεις,  αλλά η νίκη όπως όλες οι νίκες είναι ομαδικές και όχι ατομικές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος