FOLLOW US: facebook twitter

Futsal/Α.Σ. Πύργος 2024: Ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο τα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 26-09-2024 | Συντάκτης:

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Α.Σ. Πύργος 2024, η νεοσύστατη ομάδα Futsal του Πύργου, ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία της στο Κλειστό Γυμναστήριο Καράτουλα, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Θάνου Μπέλτσου και του αρχηγού της, Σάκη Τζανέτου. Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό την παρουσία 14 παικτών (οι περισσότεροι από ομάδες της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας) και στο ρόστερ βρίσκονται συνολικά 18 παίκτες συν δύο που αναμένεται να προστεθούν ακόμη. Το έμψυχο δυναμικό θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Η πρώτη προπόνηση έγινε με την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος.

Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος, με την οποία προπονείται ο Α.Σ. Πύργος 2024.

Ο Α.Σ. Πύργος 2024 θα πάρει μέρος φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (Futsal League), που θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και θα τοποθετηθεί στο Νότιο όμιλο μαζί με κάποιες ομάδες της Αθήνας, ομάδες της Πελοποννήσου και γενικότερα της Νότιας Ελλάδας.

Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση στο Καράτουλα.

Στόχος του Α.Σ. Πύργος 2024 είναι να μπει στην πρώτη τετράδα του ομίλου, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Futsal Super League. Οι πρώτες 4 ομάδες του ομίλου θα παίξουν στα πλέι-οφ χιαστί με τους 4 πρώτους του Βορείου Ομίλου και οι 4 ομάδες που θα προκριθούν παίζουν στο Final-4, όπου οι δύο ομάδες του τελικού ανεβαίνουν στην Futsal Super League.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot