FOLLOW US: facebook twitter

Φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ημερομηνία: 18-12-2023 | Συντάκτης:

Αστρινιά Σύλλογος Αγίου Ιωάννη  Αμαλιάδας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος ΑΣΤΡΙΝΙΑ του Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας με μια ζεστή γιορτινή εκδήλωση φωταγώγησε την περασμένη Τετάρτη   το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία του χωριού. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Θάλεια Τσούλου –Τουτούνη καλωσόρισε τους προσκεκλημένους  και πρώτον το  νέο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο που τους τίμησε με την παρουσία του. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και έδωσε τις ευχές του, για τις γιορτές των Χριστουγέννων  και για την έλευση του νέου χρόνου.  Στη συνέχεια η  Ιωάννα Στεφανοπούλου μίλησε για τα έθιμα του Δωδεκαημέρου και ακολούθησαν χορευτικά από το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλας τους κα. Σοφίας Αντωνιάδη. Στον κόσμο εκτός από  τα κεράσματα με  παραδοσιακά χειροποίητα  γλυκά, προσφέρθηκε  και άφθονο παραδοσιακό βραστό κρέας.

Την εκδήλωση τίμησαν πολλοί φίλοι και μεταξύ αυτών και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο Γεώργιος Καραπιπέρης και ο Κωνσταντίνος Τσεριώνης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμαλιάδας Παναγιώτης Γιαννόπουλος και το μέλος Κυριακή Τουτούνη. Επίσης παρευρέθηκαν μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων των Καλυβίων του Περιστερίου των γυναικών Χαβαρίου, του Διόνυσου Χαβαρίου και του Πύρωνα Αμαλιάδας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Αστρινιά, ευχαριστεί θερμά, όλους όσους  τους τίμησαν με την παρουσία τους, και τους χορηγούς της εκδήλωσης, όπως και  όλες τις κυρίες του Συλλόγου τα γλυκίσματα της εκδήλωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot