FOLLOW US: facebook twitter

Φωταγωγείται την Τετάρτη το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ημερομηνία: 09-12-2022 | Συντάκτης:

Με συναυλία του Άκη Δείξιμου και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά

  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Αντικαθιστούμε το “γκρίζο” της πόλης με χρώμα»

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την ολοκλήρωση του εορταστικού στολισμού στην πόλη του Πύργου και στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων. Ήδη, ολοκληρώθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης με εκατοντάδες λαμπάκια, η φωταγώγηση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου με τη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Άκη Δείξιμου και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Τις εργασίες του στολισμού επέβλεψε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλο, δηλώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια για να δημιουργήσει όμορφες εικόνες και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

«Επαναφέρουμε την ψυχαγωγία στην κοινωνική ζωή για την ισορροπία των ανθρώπων. Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει ως πρώτο μέλημα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Γι’ αυτό και προσπαθούμε, με αφορμή όλο το εορτολόγιο να είμαστε παρόντες, να δημιουργούμε θεάματα για όλες τις ηλικίες, δωρεάν» δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος και συνέχισε: «Κρατάμε «ζωντανή» την πόλη, γιατί οφείλουμε και στα παιδιά να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και στους μεγαλύτερους να «απαλύνουμε» τα όποια προβλήματα έχουν. Η ζωή απαιτεί ισορροπία. Το γκρίζο που είχε απλωθεί στην πόλη χρόνια τώρα, για μας είναι αντίπαλος και προσπαθούμε να το αντικαταστήσουμε με χαρούμενα χρώματα. Εκτιμώ ότι τα καταφέρνουμε».

Στήριξη στην τοπική οικονομία

Μήνυμα προς όλους τους δημότες να στηρίξουν την τοπική αγορά και οικονομία έστειλε ο κ. Αργυρόπουλος δηλώνοντας: «Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πετύχαμε να ομορφύνουμε ξανά την πόλη μας, και τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων. Με τον κατάλληλο στολισμό ανεβαίνει και η ψυχολογία των συμπολιτών μας. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, σε όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των εορτών. Επίσης ζητούμε από τους συνδημότες μας να προτιμούν την τοπική αγορά και να στηρίξουν την τοπική οικονομία. Τα καταστήματά μας δεν υπολείπονται σε τίποτα και σε ποιότητα και σε τιμές άλλων πόλεων».

Πλούσιο πρόγραμμα στην φωταγώγηση του δέντρου

Ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα προσελκύσει μικρούς και μεγάλους, θα στηθεί για τη φωταγώγηση του δέντρου.

Συγκεκριμένα:

-ανιματέρ για την υποδοχή παρουσίαση- δρώμενων, εμψύχωση, οργάνωση παιχνιδιών

-“γίγαντας” Άγιος Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς φίλους.

-θα προσφερθεί δωρεάν μαλλί της γριάς, ζεστό κρασί και ζεστή σοκολάτα σε όλους.

Ο Δήμαρχος Πύργου θα μετρήσει αντίστροφα ανάψει τα φώτα, κηρύσσοντας έτσι την έναρξη των πλούσιων εκδηλώσεων, δίνοντας τη σκυτάλη στον Άκη Δείξιμο και το συγκρότημά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξέρει να δίνει παλμό και να ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη μ’ ένα ξεχωριστό liveperformance με πολλή ενέργεια και εκπλήξεις, ένα party με τα δικά του τραγούδια και όχι μόνο, ελληνικές και ξένες επιτυχίες που αγαπάμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καιρός Πύργος

ΑΓΓΕΛΙΑ