FOLLOW US: facebook twitter

Football League: Επιστρέφει στις προπονήσεις

Ημερομηνία: 12-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Football League επιστρέφει στις ομαδικές προπονήσεις καθώς οι λοιμωξιολόγοι έδωσαν το πράσινο φως στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής. Παρά το γεγονός ότι στην ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, δεν υπήρξε κάποια αναφορά για το άνοιγμα του αθλητισμού, πληροφορίες της ιστοσελίδας mikriliga.com λένε πως οι εξελίξεις θα τρέξουν αύριο, Σάββατο.
Όπως συνέβη και με την Super League 2, αναμένεται αύριο να εκδοθεί η ΚΥΑ που θα σημάνει και την επίσημη επιστροφή της Football League. Η απόφαση έχει ήδη παρθεί και μόνο με ανατροπή μπορεί να αλλάξει. Από τη Δευτέρα οι ομάδες της Football League θα μπουν στα γήπεδα και για να ξεκινήσουν μια μίνι προετοιμασία ώστε το πρωτάθλημα, εφόσον όλα πάνε καλά, να ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου.
Εξάλλου, για το θέμα αυτό, ο ΠΣΑΠ ανάρτησε ανακοίνωση στην σελίδα του στο facebook, η οποία αναφέρει: «Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από τη Δευτέρα (15/2) οι ποδοσφαιριστές της Football League θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις. Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι την έναρξη και την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Α’ Εθνική Γυναικών, στη Γ’ Εθνική Ανδρών και στο σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος