FOLLOW US: facebook twitter

Foloi Trail Run: Πρώτη στις Γυναίκες η Παναγιώτα Τόκα

Ημερομηνία: 26-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την περασμένη Κυριακή 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στη Φολόη του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας ο 1os αγώνας Foloi Trail Run «Το φαράγγι των Κενταύρων» (ανώμαλος δρόμος βουνού), οποίος διοργανώθηκε από τον Oρειβατικό Σύλλογο Αμαλιάδας «Ορειβατείν» και συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Στον αγώνα πήρε μέρος η ανερχόμενη αθλήτρια στίβου και αποστάσεων, Παναγιώτα Τόκα από την Νεράιδα Αρχαίας Ολυμπίας, που διακρίθηκε στη κατηγορία γυναικών στα 10χλμ., όπου ήταν 1η και 4η γενικής! Η Τόκα εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στην προπονήτριά της, Ντενιζ Δημάκη, Ολυμπιονίκη Τριάθλου, που βρίσκεται πάντα δίπλα της.  Επίσης ευχαρίστησε την φυσιοθεραπεύτριά της Κωνσταντίνα Πνακα, που την έχει δίπλα της στην Αθήνα σε κάθε προετοιμασία, ενώ σημαντική βοήθεια έδωσε την τελευταία στιγμή η φυσιοθεραπεύτρια Ειρήνη Τσαγκαροδημητροπούλου (Ιασις φυσικοθεραπευτήριο στην Αμαλιάδα).

Η Τόκα συνεχάρη την διοργανώτρια αρχή για την άψογη διοργάνωση και σκέψη του αγώνα και δήλωσε: «Με όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω του ιού τερματίσαμε με χαρά! Του χρόνου με υγεία θα είμαστε πάλι εκεί! Ο αγώνας αυτός ήταν η έναρξη για τη νέα σεζόν όπου θα συμμετέχω σε πανελλήνια πρωταθλήματα και αγώνες δρόμου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος