FOLLOW US: facebook twitter

Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας: Stay safe με όμορφες ποδηλατικές εμπειρίες

Ημερομηνία: 19-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Oι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας στο πλαίσιο της αύξησης της χρήσης του ποδηλάτου από τη μία “εξ αιτίας” του κορωνοϊού και από την άλλη χάρη στην άφιξη του καλοκαιριού, ξεκινούν μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών πάνω την ασφαλή χρήση και μετακίνησή τους με τα αγαπημένα τους ποδήλατα!

Τα μηνύματα προσεγγίζουν διάφορα ζωτικά ζητήματα με χιουμοριστική και χαλαρή διάθεση, όπως ταιριάζει στο χαρακτήρα του ποδηλάτου, αλλά με την απαραίτητη σοβαρότητα και ουσία.

Διάφορα banner θα τοποθετηθούν στις εισόδους και εξόδους της πόλης, καθώς και σε μέρη που κινούνται ποδηλάτες, όπως ο δρόμος προς Κουρούτα, στα φανάρια, στον παραλιακό δρόμο και όπου αλλού χρειαστεί, τα οποία θα μας θυμίζουν μερικούς βασικούς ποδηλατικούς κανόνες.

Μπορείς να γίνεις και εσύ μέρος της καμπάνιας -στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης- δωρίζοντας σε αυτή ένα μήνυμα πάνω σε ένα banner. Για την συμμετοχή σου στην καμπάνια μας, στείλε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook και σύντομα κάποιος διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Καλό καλοκαίρι με όμορφες ποδηλατικές εμπειρίες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος