FOLLOW US: facebook twitter

Φίλοι Αστέρα Αμαλιάδας: «Μια αναβολή που δείχνει πόσο ‘‘μεγάλο’’ είναι ένα club»

Ημερομηνία: 14-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «Φίλοι» του Αστέρα Αμαλιάδας πήραν θέση για την συναίνεση της ομάδας στο αίτημα του ΠΑΟ Βάρδας για αναβολή του ημιτελικού Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Τρίτη, λόγω του κρίσιμου αγώνα που έχει ο ΠΑΟΒ το Σάββατο στην Ελευσίνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. «Ο Αστέρας προκρίνει την λογική της συμπόρευσης, συμπαράστασης και βοήθειας, όπως επιβάλλεται να κάνουν οι μεγάλοι και ιστορικοί σύλλογοι και νιώθουμε περήφανοι για την απόφαση αυτή», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Φίλοι του Αστέρα.

Η ανακοίνωση των Φίλων του Αστέρα Αμαλιάδας αναφέρει τα εξής:

«Δεν μπορούμε παρά να επαινέσουμε την απόφαση των διοικούντων την ομάδα για την αναβολή του ημιτελικού Κυπέλλου με την Βάρδα, που ήταν ορισμένος για την Τρίτη 12 Μάρτη. Από ηθικής πλευράς δείχνει αυτή η πράξη, το μεγαλείο της ομάδας, που συμπαρίσταται και βοηθά τον σύλλογο της Βουπρασίας στον στόχο παραμονής που έχει θέσει. Ιστορικά ο σύλλογός μας, προάγει το καλό του ποδοσφαίρου, πολλές φορές και σε βάρος των συμφερόντων του κι αυτό κάνει τις πράξεις αυτές ξεχωριστές και ιδιαίτερες. Για μας κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο, παρ’ όλο που έχουμε γευτεί κατά καιρούς συμπεριφορές ανάρμοστες σε αντίστοιχες περιπτώσεις από συλλόγους της Ηλείας.

Όποιος ανατρέξει στον πρόσφατο ή και στον παλαιότερο χρονικά ορίζοντα, θα βρει πάμπολλες στιγμές, που ο Σύλλογός μας δεν βοηθήθηκε, αλλά πιέστηκε και στριμώχτηκε εκδικητικά, με σκοπό να αποτύχει. Ωστόσο ο Αστέρας της Αμαλιάδας δεν ανταποδίδει και δείχνει ανωτερότητα. Γι’ αυτό και στην παρούσα κατάσταση δεν εκμεταλλεύεται, όπως θα έκαναν κάποιοι, για λόγους συμφεροντολογικούς την πίεση, τη ψυχολογική πτώση, τους τραυματισμούς των αντιπάλων προς ίδιον όφελος αλλά προκρίνει τη λογική της συμπόρευσης, συμπαράστασης και βοήθειας, όπως επιβάλλεται να κάνουν οι μεγάλοι και ιστορικοί σύλλογοι.

Από πλευράς λοιπόν ουσίας, νιώθουμε περήφανοι για την απόφαση αυτή και ευχόμεθα καλή πορεία στη Βάρδα και σωτηρία της στο πεδίο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος