FOLLOW US: facebook twitter

Φίλοι Αστέρα Αμαλιάδας: «Με την απλή εφαρμογή των κανονισμών, το άθλημα παίζεται δίκαια»

Ημερομηνία: 20-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επειδή δε θέλουμε να κάνουμε τους ‘‘προφήτες’’ αλλά σκεφτόμαστε απλά – ποδοσφαιρικά, θυμίζουμε σ’ όλους και ιδίως στον κ. Τσάκαλη (αλλά και στον κ. Σταυρόπουλο) ότι με την απλή εφαρμογή των κανονισμών, το άθλημα παίζεται δίκαια.

Ο Ξενοφών έχασε με κατεβασμένα χέρια στα Λεχαινά, χωρίς Τσίγκληρα και Μπέριο. Ωστόσο με τον Αστέρα, αυτοί προφυλάχθηκαν, με τις διαιτητικές παρεμβάσεις και έπαιξαν, κατ’ απαίτησιν του πάγκου και της διοίκησης των Κρεστένων. Ευχόμαστε οι παίχτες να είναι καλά (έλειψαν λόγω τραυματισμών) και να βοηθήσουν στην όποια συνέχεια… Ας μην κρατάμε κακίες, γιατί κάποιοι ενοχλούνται… Και κάτι ακόμα…, διαιτητικό. Κ. Παυλόπουλε, που τόσο όμορφα σας γράφουν κάποιοι ‘‘άμεμπτοι κι ακριβοδίκαιοι’’ κριτές, στις τρεις φάσεις για πέναλτι, ας δίνουμε έστω ένα, δε θα σας μαλώσουν εκεί στη Βάρδα (μιλάμε για τον ημιτελικό κυπέλλου με την Αμαλιάδα).

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…. Ελπίζουμε τη νέα χρονιά, αν τα πράγματα για την ομάδα είναι πολύ καλά, όπως φαίνεται να ετοιμάζονται, να έχουμε κι εμείς όχι την εύνοια, που απολαμβάνουν κάποιες ομάδες, αλλά δίκαια αντιμετώπιση με την αρμόζουσα διαιτητική ουδετερότητα…. Ευχές για καλό καλοκαίρι…

Οι Φίλοι του Αστέρα Αμαλιάδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot